Search
Close this search box.
1686232150656
VREME ČITANJA: 1 min

Sloga iz Bajine Bašte sa tri igrača u timu kola

Izabaran je tim 29. kola Srpske lige „Zapad“.
Sloga iz Bajine Bašte je zabeležila važnu pobedu u borbi za opstanak protv Tutina rezultatom 4:0. Štoper Marko Radojević je dao jedan od golova, desni bek Vuk Gudurić je bio jedan od boljih u svom timu, dok je standardno na golu bio siguran Dejan Golubović.
Smederevo, Mladi radnik i Mačva su predstavljeni sa po dva člana idealnih jedanaest. Smederevci su sa 3:0 pobedili Real iz Podunavaca uz dva gola iskusnog veziste Jordana Jovanovića i jedan pogodak napadača Miloša Jankovića. Mladi radnik je triujumfom protiv Poleta iz Ljubića sa 3:1 obezbedio opstanak u ligi. Napadač Ivan Dragićević je dao jedan gol, a levi bek Lazar Đorđević je odigrao veoma dobro. Mačva je u Arilju pobedila domaću Budućnost sa čak 7:2, ali nažalost tim iz Bogatića nije sačuvao status trećeligaša. Desno krilo Živorad Arnautović je postigao dva gola, baš kao i vezista Đorđe Jerotić.
Po jednog fudbalera u timu imaju Borac iz Čačka i Fap iz Priboja. Čačani su golom levog krila Strahinje Krstića pobedili Rađevac u Krupnju sa 1:0 i ostali u trci za prvo mesto. Fap je na gostovanju OFK Mihajlovcu odigrao nerešeno 0:0 uz veoma dobru partiju iskusnog štopera Srđana Draškovića.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad