Search
Close this search box.
1685893258396
VREME ČITANJA: 2 min

Zrenjanincima derbi začelja i opstanak

Najboljom partijom u sezoni Radnički je pobedio Stanišić sa 5:0 i izborio opstanak u ligi.
Odigrano je 29. kolo Srpske lige „Vojvodina“. U derbiju začelja Radnički je u Zrenjaninu ubedljivo pobedio ekipu Stanišića sa 5:0 i kolo pre kraja izborio opstanak. Zrenjaninci su dugo bili poslednji na tabeli, ali su u poslednjoj četvrtini prvenstva pronašli formu i zasluženo izborili opstanak. Sa druge strane nakon samo jedne sezone Stanišić se vraća u zonu.
Naftagas je u Elemiru bio siguran protiv ekipe Dinama iz Pančeva i slavio je pobedu od 4:1. U Šajkašu je domaći Borac pobedio ekipu Podunavca iz Belegiša rezultatom 3:1. U zavisnosti od rezultata mečeva poslednjeg kola videćemo koja će od ove dve ekipe Borac ili Naftagas završiti na vicešampionskoj poziciji. Trenutno je tim iz Šajkaša u prednosti, ima dva boda više.
Novi prvoligaš Tekstilac je na domaćem terenu igrao nerešeno 0:0 sa ekipom OFK Bačke. U Kuli u zanimljivom susretu Hajduk je poražen od Kabela iz Novog Sada sa 3:2. OFK Bečej je nastavio sa slabim igrama u drugom delu sezone. Bečejci su na domaćem terenu ubedljivo poraženi od Tise iz Adorjana rezultatom 5:2.
Jedini meč bez golova je odigran u Rumi, gde su 0:0 igrali Prvi Maj i Omladinac iz Banovaca. U ovm kolu je slobodno bilo Jedinstvo iz Stare Pazove. Recimo na kraju da je ovo bilo jedno od najefikasnij kola ove sezone pošto je ukupno postignuto 28 golova, što je tačno 4 pogotka po utakmici.
Foto: ZR Klik

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Zrenjanincima derbi začelja i opstanak

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina