Search
Close this search box.
1685727165063
VREME ČITANJA: 2 min

Zrenjaninski meč istine

U subotu bi mogli da saznamo ko je druga ekipa koja ispada iz SLV.
Pretposlednje 29. kolo Srpske lige „Vojvodina“ donosi izuzetno zanimljiv i važan meč u Zrenjaninu. Sastaće se dve poslednjeplasirane ekipe na tabeli. Domaćin je Radnički koji ima tri boda više od ekipe Stanišića. Pošto su Zrenjaninici slavili u prvom duelu u Bačkoj za siguran opstanak im je na domaćem terenu potreban samo jedan bod. Sa druge strane Stanišić mora da ide na pobedu kako bi se bodovno izjednačio sa domaćim timom. Tada bi sve bilo rešavano naredne nedelje. Jedna ekipa ispada iz lige, pošto je već na polusezoni Radnički iz Sombora zbog problema sa finansijama istupio iz lige.
Ostali susreti se igraju više za prestiž i bodove i što bolji plasman na tabeli. Prvoplasirani Tekstilac je odavno obezbedio ulazak u Prvu ligu. Nedavno je i zvanično prošao licenciranje FS Srbije i dobio pravo nastupa u višem rangu. Proslava titule je u Odžacima gde će gostovati OFK Bačka. Zanimljiva je i borba za vicešampionsku titulu. Drugoplasirani Borac ima dva boda više od Naftagasa iz Elemira. U Šajkašu će Borac ugostiti Podunavac iz Belegiša. Naftagas je u Elemiru domaćin Dinama iz Pančeva. Naftaši su favoriti, ali ni Pančevci neće lako „prodati kožu“.
U Kuli se sastaju Hajduk i Kabel iz Novog Sada, dok će OFK Bečej dočekati Tisu iz Adorjana. Ova dva duela donose dosta rezultatske neizvesnosti. Prvi maj će u Rumi pokušati da pobedi izuzetno dobru ekipu Omladinca iz Banovaca. Ova dva tima se nalaze jedan pored drugog na tabeli . Jedinstvo iz Stare Pazove je slobodno u ovom kolu.
Sve utakmice sutrašnjeg programa počinju od 17 časova i 30 minuta.
Foto: ZR Klik

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Zrenjaninski meč istine

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina