Search
Close this search box.
1685516767644
VREME ČITANJA: 1 min

Tekstilac i Naftagas sa najviše igrača u timu kola

Izabran je najbolji tim 28. kola SLV.
Lider Tekstilac i trećeplasirani Naftagas imaju po dva fudbalera u najboljih jedanaest. Odžačani su bez većih problema u Staroj Pazovi pobedili domaće Jedinstvo sa 2:0. Oba gola je postigao napadač Aleksandar Vlaisavljević, dok je odličan bio i Irfan Zulfić koji je u našem timu na poziciji štopera. Elemirci su bili uspešni u Bačkoj Palanci. Naftagas je pobedio OFK Bačku sa 2:1 uz gol veziste Zorana Švonje, kao i sjajnu partiju mladog golmana Nikole Galina.
Sedam timova ima po jednog igrača u timu kola. Stanišić je osvojio bod nade kod kuće protiv Prvog Maja, bilo je nerešeno 2:0. Desno krilo domaćih Uroš Kulpinac je postigao jedan gol, kao i desni bek tima iz Rume Miloš Džibrić. Zrenjaninski Radnički je takođe osvojio važan bod u borbi za opstanak. Zrenjnaninci su u Adorjanu protiv domaće Tise odigrali takođe 2:2. Levi bek gostiju Jovan Rosić je bio među najboljim akterima meča, a špic Tise Predrag Radovanović je sa dva gola vratio svoj tim iz rezultatskog minusa.
Dinamo iz Pančeva je sa 4:0 pobedio Podunavac u Belegišu. Iskusni vezista Nemanja Ahčin je u pobedi učestvovao sa dva gola. U Novom Sadu Kabel je bio bolji od Bečeja rezultatom 3:1. Mladi štoper Veljko Bogdanović je bio strelac jednog gola. Borac je u Šajkašu pobedio Hajduk iz Kule minimalcem od 1:0. Gol odluke je delo Strahinje Ševa koji je univerzalan igrač, a kod nas je na poziciji levog krila.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Tekstilac i Naftagas sa najviše igrača u timu kola

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina