Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Tim 28. kola Srpske lige Istok

U 28. kolu Srpske lige Istok 4 pobede domaćih ekipa, po 2 remija i trijumfa gostiju.
Najubeljiviju pobedu u ovom kolu zabeležio je Dunav u duelu sa Meševom. Ekipa iz Prahova je rezultatom 4:0 potvrdila epitet najprijatnijeg iznenađenja prolećenog dela prvenstva.
Iz ekipe Dunava trojica igrača u timu kola. U napadu dvostruki strelac Aleksandar Stojanov, dok su u odbramenom bedemu neprelazni Mihajlo Adamović i Nemanja Radulović.
U timu kola na Istoku i dvojica fudbalera Dubočice koja je u derbiju kola slavila u Svilajncu. Kapiteb Leskovčana Dušan Savić je postigao prvi gol i još jednom potvrdio kvalitet, a dobrom igrom nametnuo se i mladi Luka Paunović.
U najboljih 11 i dvojica igrača Vlasine koja je u duelu sa SFS Borcem stigla do izuzetno važnih bodova. Čuvar mreže Strahinja Marković ulivao je sigurnost odbrani svog tima, dok je Lazar Marković sa dva gola doneo pobedu svom timu.
Odbranu tima kola zaokružuje sve bolji Nemanja Krkić iz paraćinskog Jedinstva,
U sredini terena uz Markovića našao se Stefan Cmiljanović, mladi fudbaler Jagodine, koji je odigrao zapaženu ulogu u pobedi svog tima nad Brzim Brodom.
Topličanin je protiv Budućnosti osvojio bod koji će puno značiti u borbi za opstanak, a dobrom igrom istakao se dvadesetogodišnji Nemanja Kitić,
U veznom redu ove nedelje rezervisano mesto za još jednog mladog igrača. Timočanin je slavio u Nišu protiv Car Konstantina, a ponovo je odličnu partiju prikazao osamnaestogodišnji Kosta Živić.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok