Search
Close this search box.
1685516727522
VREME ČITANJA: 1 min

Radnički, Torlak i Zemun sa po dva igrača u timu kola

Izabran je najbolji tim 29. kola Srpske lige ”Beograd”.
Tri ekipe imaju po dva igrača u timu kola. Zemun je nakon preokreta pobedio Sinđelić sa 3:1. Štoper Marko Đalović je postigao izjednačujući pogodak, dok je pobedonosni gol uz jednu asistenciju delo veziste Nikole Ristovskog. Golman Sinđelća Jovan Nikolić i pored tri primljena gola zaslužan je što njegov tim nije primio još nekoliko golova.
Radnički iz Obrenovca je savladao Borac iz Lazarevca sa čak 7:0. Levo krilo Veljko Jovković je postigao dva gola, dok je štoper Jovan Kačarević dao jedan. Torlak je sa 6:3 pobedio Zvezdaru i definitivno obezbedio opstanak. Desno krilo Strahinja Stojanović se dva puta upisao u strelce, dok je Milomir Čvorić u našem timu na levom beku dao jedan gol.
OFK Beograd je sa 4:0 u gostima savladao Studentski grad, uz dva pogotka špica Andrije Kaluđerovića. Jedinstvo je u Surčinu bilo bolje od BASK-a sa 2:0, a jedan gol je delo desnog beka Uroša Arsovića. Teleoptik je u gostima pobedio Brodarac sa 2:0. Drugi gol za Optičare je dao Nikola Lakčević u našem timu na poziciji veziste. BSK je u Borči savladao Budućnost iz Dobanovaca sa 2:1. Mladi napadač Luka Rančić je postigao prvi gol za svoj tim.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 1 min

Radnički, Torlak i Zemun sa po dva igrača u timu kola

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE