Search
Close this search box.
1685463051144
VREME ČITANJA: 1 min

Komplikovano pred poslednje kolo

Posle utakmica 29. kola Beogradske zone situacija na vrhu tabele zakomplikovala se do maksimuma.
Lider PKB nije uspeo da slavi u Medoševcu protiv domaćeg Napretka i tako osigura plasman u Srpsku ligu. Susret je završen nerešenim rezultatom 2:2. Tim iz Padinske Skele je tako sam sebi zakomplikovao put u viši rang. Prvi pratioci lidera bili su uspešni. Drugoplasirani GSP Polet Dorćol je kao gost savladao Lokomotivu u Železniku sa 2:0 i prišao PKB-u na samo dva boda zaostatka. Trećeplasirani Šušnjar je uz dosta muke pobedio Komgrap u gostima sa 3:2 i on takođe prišao na minus dva u odnosu na lidera. U zavisnosti od rezultata utakmica poslednjeg kola videćemo ko će u Srpsku ligu.
Boleč je pobedio OFK Mladenovac minimalcem na Seltersu sa 1:0 i praktično osigurao opstanak u ligi. OFK Žarkovo je opravdalo ulogu favorita i u Ralji pobedilo poslednjeplasirani Kosmaj sa 1:0. Leštane su sa 2:1 pobedili Barajevo, ali će teško do opstanka.
Otpisana Sremčica je na domaćem terenu poražena od Hajduka sa Liona rezulatom 2:1. U Malom Mokrom Lugu Crvena zvezda je sigurnom igrom pobedila Zuce 2019 sa 2:0 i definitivno izborila opstanak u zoni.
Poslednje 30. kolo se igra u nedelju.
Foto: Instagram CZ MML

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone