Search
Close this search box.
jedinstvo 1936 krusevac zupa
VREME ČITANJA: 1 min

Drama u Zoni Zapad, Kruševljani najbliži tituli

Fudbaleri Jedinstva 1936 preuzeli su ulogu prvog favorita za osvajanje titule prvaka Zone Zapad posle 28. kola.
Kruševljani su na svom terenu pobedili Župu rezultatom 4:1. Poveli su domaći golom Jovanovića u 12., ali su gosti preko Ivanovića u 53. minutu stigli do izjednačenja. U poslednjih pola sata Rajković, Danilović i Kostić donose trijumf svom timu.
U derbiju kola Trstenik je pobedio Moravu 1918 rezultatom 3:1 i time “skinuo” Ćupričane sa 1. mesta na tabeli. Strelci za domaće bili su Miljković u 22. i Aksentijević u 26. i 57. minutu. Počasni pogodak za dosadašnjeg lidera postigao je Đurić u 66. minutu.
U trci za prvo mesto ostao je i Rembas koji je na gostovanju pobedio Blagotin rezultatom 3:4. Tim iz Resavice ima isti broj bodova kao i Jedinstvo 1936, ali su Kruševljani bolji u međusobnim duelima: u oba meča pobedilo je Jedinstvo.
Sloga je u Despotovcu pobedila Majdevo – Kupci rezultatom 2:1 i učvrstila poziciju sa timovima u sredini tabele. Orlovi su to isto uradili pobedom nad Vinogradarom.
Dva zanimljiva duela odigrali su timovi iz donjeg dela tabele. OFK Lugomir je pobedio Levač rezultatom 2:1. Fenjeraš Jedinstvo iz Mijatovca je slavilo u Kušiljevu sa 0:1 i stiglo do četvrte pobede u sezoni.
Foto: Jedinstvo 1936

Možda vas zanima

TABELA zone zapad