Search
Close this search box.
1684619293331
VREME ČITANJA: 2 min

Teško iskušenje za lidera

Fudbaleri Smedereva gostuju u Tutinu.
Za vikend se igra 27. kolo Srpske lige „Zapad“. Sedam utakmica se igra u subotu od 17 časova, dok će jedan meč biti odigran u nedelju. Lider Smederevo ima teško gostovanje ekipi Tutina. Oklopnici moraju da pobede da bi sigurno zadržali prvo mesto, dok je domaćin visoko plasiran i totalno ratertećen. Prvi pratilac Borac iz Čačka je domaćin ekipi OFK Mihajlovca i veliki je favorit na tom susretu.
Čak pet timova će ove sezone napustiti ligu što daje draž i svim ostalim mečevima. Mladi radnik u Požarevcu mora da pobedi poslednjeplasiranu Budućnost iz Arilja kako bi ostao u trci za opstanak. Gosti su praktično bez šansi da ostanu u ligi. Duel dva direktna konkurenta za opstanak je u Bogatiću gde igraju domaća Mačva i Rađevac iz Krupnja. Pobeda je bitna za oba tima. U Kraljevu igraju domaća Sloga i ona iz Bajine Bašte. Ukoliko pobede gosti biće vrlo blizu opstanka, dok bi poraz domaćem sastavu praktično značio ispadanje. Zato je ovde moguć svaki rezultat.
Fap je u Priboju favorit protiv Takova iz Gornjeg Milanovca. Može se očekivati deul sa puno golova. Budućnost u Valjevu će dočekati ekipu Sloge iz Požege. Iako trenutno nisu ugroženi Valjevčani nisu teoretski obezbedili opstanak. Ekipa iz Požege je u gornjem delu tabele.
Nedeljni meč u Ljubiću počinje od 11 sati. Domaći Polet će ukrstiti „koplja“ sa Realom iz Podunavaca. Ni gost još nije sasvim siguran oko opstanka, ali realno ne bi treabalo da bude problema.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad