Search
Close this search box.
476632_zemun2_f
VREME ČITANJA: 1 min

Počinje rasplet borbe za tron i opstanak

U subotu se igra pretposlednje 29. kolo Srpske lige „Beograd“.
Svi mečevi se igraju u istom terminu od 17 časova. Lider OFK Beograd gostuje Studentskom gradu koji još nije teoretski obezbedio opstanak. Drugoplasirani Zemun će na Gardošu ugostiti ekipu Sinđelića. Za oba prvoplasirana tima pobede su imperativ.
Radnički u Obrenovcu ima zicer protiv Borca iz Lazarevca i pobedom bi napravio veliki korak ka opstanku. BSK u Borči jednostavno mora da pobedi Budućnost iz Dobanovaca da bi mogao u poslednjem kolu da ima šanse u borbi za opstanak.
Torlak takođe još nije teoretski obezbedio opstanak, imaće težak zadatak protiv veoma dobre ekipe Zvezdare koja može da odigra rasterećeno. Prva iskra će u Bariču dočekati Ušće Novi Beograd. Mora mnogo rezultata da se poklopi da bi gosti morali da strepe u posednjem kolu,
Duel na Starom sajmištu između Brodarca i Teleoptika je po položaju na tabeli derbi kola. Ipak ovaj duel je više za prestiž. Zanimljivu utakmicu bi mogli da gledamo i u Surčinu gde igraju Jedinstvo i BASK. Gosti u Surčin dolaze osokoljeni osvajanjem Kupa Beograda.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 1 min

Počinje rasplet borbe za tron i opstanak

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE