Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Trio iz Budućnosti predvodi Tim kola na Istoku

Trojica fudbalera Budućnosti iz Popovca predvode tim najboljih u 27. kolu Srpske lige Istok.
Nikola Nikolić povezao je redove svog tima u derbiju kola, a sa dva gola predvodio Popovčane do pobede nad Radničkim iz Pirota.
Uz njega u timu kola i defanzivac Marko Milošević koji je uz odbrambene zadatke postigao i drugi gol za svoj tim. U napadu mesto za Nikolu Mladenovića koji nije postigao gol, ali je bio nerešiva igra za odbranu Piroćanca.
Iz drugoj derbija u timu kola dvojica igrača Dubočice. Predrag Đorđević i Ivan Milić su po desnoj strani bili nezaustavljivi, a posle centaršuta Milića mladi Stojev je postigao pobedonosni pogodak za Leskovčane.
Na golu tima kola ponovo je čuvar mreže Dunava Ivan Marunić koji je vodio tim iz Prahova do boda na teškom gostovanju u Knjaževcu.
U odbrani uz Đorđevića i Miloševića mesta su rezervisana za Aleksandra Cvetkovića iz Pčinje i Nikolu Dinića iz Brzog Broda, ključne figure u pobeda svojih timova.
U veznom redu uz Milića i Nikolića i sjajni Dušan Marković iz Topličanina, koji je u 48. minutu postigao i najlepši gol kola iz slobodnog udarca sa preko 20 metara. Radnički je iz Paraćina odneo sva tri boda u Svilajnac predvođen za igru raspoloženim Aleksom Miloševićem.
U špicu napada uz Mladenovića i Petar Petrović, strelac drugog gola u pobedi Meševa nad Jedinstvom iz Paraćina.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok