Search
Close this search box.
1684959136290
VREME ČITANJA: 1 min

Momci sa Bulbuldera najbrojniji u timu kola

Ekipa Zvezdare ima čak tri igrača u idelnih jedanaest.
Na našem portalu izabran je idealan tim 28. kola Srpske lige „Beograd“. Zvezdara ima tri igrača u timu kola. Izabranici Zdravka Kovačevića su sa 2:0 pobedili Brodarac. Levo krilo Filip Đorđević je postigao vodeći gol, levi bek Viktor Rak je bio asistent kod drugog gola, dok je golman Mihajlo Nikolić sjajno čuvao svoju mrežu.
Po dva igrača za najboljih jedanaest daju Ušće, Radnički iz Obrenovca i OFK Beograd. Ušće je pobedilo Budućnost u Dobanovcima sa 2:1 uz pogotke desnog krila Matije Vujovića i desnog beka Marka Ilića. Obrenovčani su zabeležili važnu pobedu u borbi za opstanak. U gostima su savladali Sinđelić sa 1:0 uz gol veziste Nenada Ivanića i sjajnu partiju štopera Uroša Vukašinovića. Iskusni napadač  Andrija Kaluđerović  je dao jedan od četiri pogotka za Romantičare u pobedi od 4:1 protiv Jedinstva iz Surčina. U odbrani je gotovo neprelazan bio štoper Aleksandar Đermanović.
Dva tima su dali po jednog fudbalera. Savo Arambašić napadač Teleoptika je het-trikom protiv Prve iskre doneo svome timu pobedu od 3:2. Zemun je u derbiju kola pobedio BASK u gostima sa 3:2. Prvi gol za Zemunce je dao vezista Nikola Ristovski.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 1 min

Momci sa Bulbuldera najbrojniji u timu kola

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE