Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Đorđe Vasić posle Jagodine i u dresu Dubočice izabran za igrača kola

Mladi fudbaler Dubočice Đorđe Vasić izabran je drugi put u ovoj sezoni za najboljeg igrača kola u Srpskoj ligi Istok.
U 2. kolu Vasić je kao kapiten Jagodine izabran glasovima čitalaca Msporta za najboljeg igrača na Istoku. Isti uspeh ponovio je i u 26. kolu, ali sada u dresu leskovačke Dubočice. U pobedi Dubočice u duelu sa Timočaninom u prokuplju Vasić je bio najbolji na terenu, a sa dva gola vodio je Leskovčane do važne pobede.
Drugo priznanje stiglo je od naših čitalaca i to u dresu drugog kluba. Kako to izgleda iz tvog ugla?
“Sigurno da je lepo biti ponovo igrač kola, sada u dresu Dubočice. To je sve plod dobre igre cele ekipe, jer svake nedelje u prvi plan iskoči drugi igrač” – rekao je u svom drugom intervjuu jao igrač kola na Istoku Đorđe Vasić, fudbaler Dubočice.
Kako se se snašao u Dubočici čiji si dres zadužio u zimskom prelaznom roku?
“Sjajno sam se snašao u Dubočici. Svi saigrači su me fenomenalno prihvatili, a uprava i stručni štab su uvek na raspolaganju za bilo šta. Iz najmlađe ekipe u ligi sam došao u možda najiskusniju i sada je sve dosta lakše i na terenu. Stariji igrači pružaju veću podršku u igri, ali naravno, veća je i odgovornost s obzirom na ambicije koje Dubočica ima ove sezone.”
Tri kola pre kraja Dubočica ima 3 boda prednosti. Šta očekuješ do kraja sezone?
“Tri kola pre kraja i dalje nastavljamo našu borbu za prvo mesto i plasman u viši rang. Optimista sam što se tiče krajnjeg ishoda. Svaka sledeća utakmica je najvažnija, sledi nam Svilajnac za vikend i daćemo maksimum da pobedimo tu, ali i sve preostale utakmice i ostvarimo naš cilj.”
Sledeće sezone verovatno i prilika za igre u Prvoj ligi Srbije? Kakvi su tvoji planovi i ambicije?
“Ukoliko ostvarimo plasman u viši rang, sigurno da bi prva opcija bila nastavak saradnje sa Dubočicom. Svaki igrač ovde željno očekuje utakmice u Prvoj ligi Srbije na novom stadionu. Videćemo kad se završi najbitniji deo, ova 3 kola i kada budem razgovarao sa trenerom i ljudima iz kluba, verujem da ćemo naći zajednički jezik na uzajamno zadovoljstvo” – istakao je u razgovoru za Msport Đorđe Vasić, najbolji igrač 26. kola Srpske lige Istok.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok