Search
Close this search box.
348369046_2618545718294441_6228456784736543898_n
VREME ČITANJA: 2 min

Na tri koraka od opstanka – Kabel pao u Zrenjaninu

Drugu sezonu zaredom Radnički iz Zrenjanina strepi za opstanak u trećeligaškom društvu i drugi put je veoma blizu da opet uspe da izbori opstanak. Pobedom nad Kabelom ostavili su Stanišić iza sebe 3:0 (0:0).
Slavili su fudbaleri Radničkog iz Zrenjanina veoma bitnu pobedu na svom terenu drugu uzastopnu, a opstanak deluje realniji. Sve oči će biti uprte u Zrenjanin za dve nedelje kada će u derbiju začelja za opstanak biti dočekan Stanišić.
Gradski stadion u Zrenjaninu. Gledalaca: 100. Sudija: Nemanja Domazetovski (Pančevo). Žuti karton: Šemić (Radnički). Strelci: Bogdanović u 46. minutu autogol, Popov u 52. minutu i Jeftić u 71. minutu (Radnički).
RADNIČKI (ZR): Cvijetić, Marković (Brankov), Kovačević (Dragović), Stepanović, Popov (Jonjev), Rosić, Markoski (Janjatović), Kosović (Erdeljan), Šemić, Jeftić, Kvrgić.
KABEL: Zuvić, Petrović, Bogdanović, Batos, Nović (Novaković), Polovina, Ružić, Lučić, Kljajić, Lazić, Milanov.
Domaćin je ostvario i drugu pobedu ovog proleća ali veoma važnu jer su konačno napustili poslednju poziciju i fenjer predali Stanišiću. Bio je veliki teret na plećima igrača Radničkog, pobeda je bila imperativ kako bi momentum prebacili na svoju stranu.
Prvu priliku beleži najbolji akter meča Jeftić, ali je Zuvić bio na visini zadatka. Ubzo stiže odgovor jer je Ružić sa 16 metara, ali ovaj put Cvijetić biva na mestu. To je bilo sve što je viđeno u prvom delu igre. U nastavku domaćin je došao rutinski do trijumfa.
Odmah na početku drugog poluvremena domaćin stiže do prednosti. Jeftić je loptu vratio u kazneni prostor gostiju, Bogdanović je hteo da doda loptu golmanu Zuviću ali on istrčava i autogolom domaćin stiže do vođstva.
Samo šest minuta kasnije Popov je učvrstio vođstvo domaćina. Veoma zapaženu rolu ostvario je Marković koji je izbegao ofsajd zamku i nakon sjajnog driblinga proigrao Popova.
Konačan rezultat je postavio Jeftić. Kvrgić je prošao po levom boku, Markoski je prihvatio loptu, golman Zuvić odbio loptu nakon udarca što je Jeftić umeo da iskoristi i pretvori u pogodak.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Na tri koraka od opstanka – Kabel pao u Zrenjaninu

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina