Search
Close this search box.
348358305_457287043282550_1239124325728121271_n
VREME ČITANJA: 2 min

Podela bodova na promociji prvaka Srpske lige Vojvodina

Proslavili su fudbaleri Tekstilca iz Odžaka krunu Srpske lige Vojvodina i istorijski plasman u drugi rang takmičenja – Prvu ligu Srbije, ali ekipa Omladinca iz Novih Banovaca pokvarila je planove i prekinula niz od četrnaest uzastopnih trijumfa 1:1 (1:1).
Ponelo je slavlje ekipu prvaka Srpske lige Vojvodina u 27. kolu su prvi put “kiksnuli” i to na proslavi titule na domaćem terenu od veoma dobre ekipe Omladinca, neće ovaj kiks previše koštati Odžačane koji su u ovaj meč ušli sa dosta izmenjenijim sastavom.
Gradski stadion, Odžaci. Gledalaca: 150. Sudija: Mario Bogićević (Zrenjanin). Strelci: A. Vlaisavljević u 7. minutu (Tekstilac). Đ. Dobrijević u 37. minutu (Omladinac).
TEKSTILAC: Studen, Dimković, Šiškov, Marjanović, Stanković (Đurić), Zulfić, Vlaisavljević (Ćirić), Luković (Anđelković), Veselinović, Nikolić, Zekić.
OMLADINAC: Đokić, Misić, Biočanin, Dimitrijević, Kukolj, Maksimović, Dobrijević, Perošević, Avram, Mališ (Rakić), Cvetojević (Mirić).
Nakon dobre akcije u ranoj fazi meča mladi Luković je glavom prosledio loptu do Vlaisavljevića, koji sa desetak metara savladava golmana gostiju Đokića, koji nije mogao zaustviti silovit udarac.
Uprkos ranom deficitu gosti se nisu predali i došli su da se nadigravaju sa šampionom. Već je ekipa Omladinca u 21. minutu imala priliku da izjednači preko Peroševića koji je uputio udarac pored gola.
I domaćin je imao dve prilike da reši pitanje pobednika, prvo je pokušao Zulfić, potom Vlaisavljević koji glavom šalje loptu pokraj stative. Stiže kazna za silne promašaje domaćinu, gubitkom lopte u svom šesnaestercu koje se dočepao Dobrijević u 37. minutu i sprovodi loptu u mrežu Odžačana.
Do kraja poluvremena viđena je jalova inicijativa Tekstilca. U drugom delu igre Tekstilac je imao posed i inicijativu ali nisu uspeli fudbaleri domaće ekipe da pronađu nedostatak u rovovskoj odbrani Novobanovčana. U samoj završnici meča prilike su imali Zulfić i Marjanović. Gosti su mogli u 80. minutu i do sva tri boda jer se Kukolj našao oči u oči sa Studenom, ali šutirao je pokraj gola.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Podela bodova na promociji prvaka Srpske lige Vojvodina

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina