Search
Close this search box.
1684663311827
VREME ČITANJA: 2 min

Trka se nastavlja do poslednjeg kola

Fudbaleri OFK Beograda i Zemuna zabeležili nove pobede.
Iako još nije kompletirano čitavo 28. kolo Srpske lige „Beograd“ dva vodeća tima su odigrali svoje mečeve. Lider OFK Beograd je na Karaburmi sigurnom igrom pobedio ekipu Jedinstva iz Surčina sa 4:1. Strelci za Romantičare su bili Andrija Kaluđerović, Nenad Stanković, Filip Minić i Luka Mićić, dok je počasni gol za goste delo Milana Subotića. Ovom pobedom tim sa Omladinskog stadiona je ostao na prvom mestu.
Zemun je svoj meč ovog kola odigrao još u petak. Tim iz Gornje varoši je gostovao kraj Careve ćuprije. Uspeo je da zabeleži pobedu rezultatom 3:2. Svi golovi su postignuti u drugom poluvremenu. Strelci za Zemunce su bili Nikola Ristovski, Andreja Lazović i Luka svetličić. Pogotke za BASK su dali Nikola Jovanović i Aleksandar Andrić.
Nažalost i posle ovog kola smo imali saopštenja. Pisao ga je OFK Beograd. Da li je u pravu ili ne nije naše da sudimo. Bila su pre toga i saopštenja i Zemuna i Romantičara. Održan je i zajednički sastanak u Fudbalskom savezu Beograda gde su probane da se smire strasti i tenzije U prethodnom kolu odigran je i derbi u Zemunu uz veliki broj navijača i sve je proteklo u najboljem redu. OFK Beorad je pobedio i preuzeo prvo mesto na tabeli. Jasno je da su tenzije velike. Oba kluba po svojoj istoriji zaslužuju mesto u Super ligi. No sva ova dešavanja su plaćanje cene iz ranijih sezona gde je bilo puo problema u oba tima pa su sada tu gde jesu. U Prvu ligu ove sezone može samo jedan. Ko god bude zaslužio je.
U narednom 29. kolu Romantičari gostuju Studentskom gradu, dok će Zemun ugostiti Sinđelić.
Foto: H.D.V.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Trka se nastavlja do poslednjeg kola

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE