Search
Close this search box.
476975_jedinstvo_f
VREME ČITANJA: 1 min

ŠOKANTNA ODLUKA: Miloš Milojević podneo neopozivu OSTAVKU

Iznenađenje u finišu šampionata.
Fudbaleri Jedinstva iz Gornjeg Matejevca ostvarili su ubedljiv trijumf u okviru 27. kola Zone Centar.
Na gostovanju u Nišu ubedljivo je savladana ekipa Palilulca rezultatom 5:1, a nakon navedenog susreta, pristalice sportskog kolektiva iz Gornjeg Matejevca dočekala je iznenađujuća vest.
Tom prilikom rukovodstvo kluba izdalo je saopštenje koje prenosimo u celosti:
– Nakon današnje pobede nad Palilulcem u Nišu, predsednik kluba Miloš Milojević je podneo ostavku iz ličnih razloga. Nakon sednice Upravnog odbora, znaće se ko će rukovoditi klubom na dalje.
Kada je reč o aktuelnoj takmičarskoj sezoni, ekipa Jedinstva u ovom momentu zauzima osmu poziciju na tabeli Zone Centar sa skorom od deset pobeda, šest remija i 11 poraza.
Do kraja šampionata ostala su tri prvenstvena kola u kojima će se ekipa Jedinstva prvo dočekati OFK Niš, zatim sledi gostovanje neprikosnovenom lideru, niškom OFK Sinđeliću, a u poslednjem prolećnom kolu u Gornji Matejevac stiže Pukovac.
Takođe treba napomenuti da se ekipa Jedinstva nalazi u sjajnoj seriji, s obzirom da su neporaženi u poslednjih sedam prvenstvenih susreta.
Od polovine meseca aprila zabeležili su šest pobeda, dok je jedino poraz uspela da izbegne ekipa Mladosti iz Batušinca (1:1).
Foto: FK Jedinstvo Gornji Matejevac
izvor:republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Zone centar