Search
Close this search box.
Danas i sutra se igra 28. kolo Beogradske zone.
U subotu će biti odigrane samo dve utakmice i ono što je zanimljivo obe su bitne za plasman u viši rang. Od 11 časova podno Kalemgdana GSP Polet Dorćol je domaćin ekipi Leštana koja se bori za opstanak. U popodnevnom terminu od 17 časova u Šopićima Šušnjar će ugostiti dobru ekipu Barajeva. Susret se igra bez prisustva publike. Oba domaćina današnjih susreta imaju po 61 osvojen bod i cilj plasman u Srpsku ligu. Za liderom PKB-om zaostaju 4 boda.
Ostalih šest utakmica je na programu u nedelju. U 10 sati OFK Žarkovo kod kuće igra protiv Lokomotive iz Železnika koja još nije prebrinula sve brige oko opstanka. Sat vremena kasnije na Lionu Hajduk i Napredak iz Medoševca će odmeriti snage u duelu timova iz sredine tabele.
Četiri meča počinju od 17 časova. Lider PKB je u Padinskoj Skeli favorit protiv poslednjeplasiranog Kosmaja iz Ralje. Pobedom bi domaćin praktično obezbedio plasman u viši rang. Boleč i Crvena zvezda iz MML se sastaju u meču koji bi mogao da ih reši svih briga oko opstanka. Zuce 2019 dočekuje Sremčicu koja mora da juri pobedu kako bi imala šansi u borbi za opstanak. Komgrap i OFK Mladenovac se sastaju u duelu koji praktično nema takmičarski značaj u smislu pritiska zbog bodova, ali naravno svako želi da zabeleži pobedu.
Foto: Instagram FK Šušnjar