Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Dubočica “minimalcem” do bodova protiv borbene Jagodine

Isprsili su se Jagodinci u Sportskom centru Orion u Mrštanu, odigrali borbeno i kvalitetno, ali to nije bilo dovoljno za prekid serije od sada već 6 utakmica bez pobede.
Nervozno su domaći ušli u derbi duel bivših prvoligaša. Veliki pritisak zbog važnosti bodova za domaće doneli su nervzozu pa su treneri obe ekipe dobili žute kartone. Strasti se nisu stišale ni po završetku meča kada je prisustvo obezbeđenja i policije “smirilo” napetu situaciju i u čijem je epicentriu bio trener Jagodine Nenad Milovanović.
U nervoznoj igri lopta je češće bila u posedu domaćina, više se igralo na polovini terena koji pripada gostima, a jedan gol bio je dovoljan za osvajanje sva tri boda.
U završnici prvog poluvremena dosta uzbuđenja. Najpre prilika za Jagodince, ali je golman Cakić uspeo da sačuva svoju mrežu. Minut kasnije Savić je na drugoj strani zatresao mrežu gostiju, ali je gol poništen na intervenciju pomoćnog sudije koji je signalizirao ofsajd poziciju.
U nastavku se ofanziva Leskovčana konačno isplatila. Ivan Milić je po ko zna koji put “probio” odbranu Jagodine po desnoj strani, uputio idealan centaršut na drugu stativu, na pravom mestu bio je Filip Stojev i glavom poslao loptu u mrežu gostiju.
Do kraja, uz dosta nervoze, još jedna odlična prilika za domaće, ali je Petrović u 80. minutu neometan sa desetak metara šutirao pored gola.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok