Search
Close this search box.
1684428413035
VREME ČITANJA: 1 min

Fap, Polet i Sloga sa po dva igrača u timu kola

Izabran je najbolji tim 26. kola Srpske lige „Zapad“.
Fap je ubedljivo pobedio Slogu iz Bajine Bašte sa 4:0. Levo krilo i najbolji igrač utakmice Đorđe Babić je dao dva gola, dok je jedan pogodak postigao pouzdani štoper Srđan Drašković. Sloga iz Kraljeva je sa 2:0 savladala Real iz Podunavaca. Desno krilo Aleksandar Đoković je bio strelac jednog gola, dok je drugi postigao vezista Marko Despotović. Polet je u Ljubiću minimalcem savladao dobru ekipu Tutina. Gol je delo napadača Đorđa Popovića na asistenciju desnog beka Filipa Bugarčića.
Pet ekipa ima po jednog igrača. Smeredevo je u gostima pobedilo Budućnost iz Valjeva sa 2:0 i ostalo na prvom mestu. Sjajni vezista Nikola Stojković je bio igrač utakmice. Drugoplasirani Borac je u Čačku u komšijskom derbiju pobedio Slogu iz Požege sa 3:2. Gol odluke u nadohnadi vremena je dao levi bek Veljko Mijailović.
U Bogatiću Mačva i Takovo su igrali 1:1. Gol za domaće je delo štopera i igrača utakmice Nikole Milutinovića. Budućnost iz Arilja je pobedila Rađevac iz Krupnja sa 2:0. Jedan od golova je postigao špic Dragan Mirković. Mladi radnik i OFK Mihajlovac su podelili bodove, bilo je 1:1. Odličan na golu gostiju bio je čuvar mreže Vukašin Đorđević.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad