Search
Close this search box.
mladost sloga leskovac
VREME ČITANJA: 2 min

U sredu vanredno kolo u sve 4 zone na Istoku

Vanredna fudbalska sreda donosi nastavak takmičenja u sve 4 zone pod okriljem FS Reagiona istočne Srbije.
Najviše uzbuđenja će u sredu biti u Zoni Jug gde dve utakmice mogu poneti i prefiks derbija.
Vodeća Žitorađa gostuje u Vinarcu, predgrađu Leskovca, gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti. Ekipa trenera Dejana Stojanovića želi da u duelu sa liderom potvrdi svoj kvalitet ali i da zaslužuje poziciju u vrhu tabele.
Drugi derbi igra se na stadionu ispod Hisara, u Leskovcu gde Sloga dočekuje Plantažu iz leskovačkog predgrađa Donjeg Stopanja. Leskovčani žeče povratak na pobednički kolosek i novi niz “trojki” kao na startu prolećne polusezone.
Zanimljivi dueli očekuju se i Lebanu, gde Radan dočekuje Jedinstvo i Bojniku, gde će snage odmeriti Pusta Reka i Nebeski Anđeli-
Svetlost protiv Alakince želi pobedu za mesto u sredini tabele, dok Gracko protiv Kosanice traži nova tri boda na domaćem terenu.
U Zoni Centar derbi se igra u Ražnju gde trećeplasirani Bukovik dočekuje drugoplasiranu Moravu iz Žitkovca. Sinđelić koji na vrhu ima čak 28 bodova prednosti u niškom derbiju dočekuje Delijski Vis.
U ostalim utakmicama se sastaju: Jedinstvo – Mladost (Medoševac), Mladost (B) – OFK Niš, Orljane – Pukovac, Naša Krila – Svrljig, OFK Napredak – Malošište i Palilulac – Rudar.
U Zoni Zapad vanredna sreda donosi još jedan veliki derbi. Jedinstvo u Kruševcu dočekuje vodeći Rembas za kojim zaostaje 3 boda. Domaćin je pre samo desetak dana bio ubedljiv protiv Morave (4:0), pa u Kruševcu veruju da mogu da prekinu seriju od 6 pobeda lidera iz Resavice.
Dešavanja na derbiju sa velikom pažnjom pratiće u taboru Morave iz Ćuprije koja ima 2 boda mačnje od Rembas i bod više od Jedinstva. Ćupričane očekuje teško gostovanje Blagotinu koji na svom terenu važi za “neugodnog” domaćina.
Iz prikrajka vreba još jedan bivši srpskoligaš. Trstenik dočekuje Levač, u nadi da može da se uključi u borbu prvo mesto.
U ostalim utakmica koje se igraju u sredu se sastaju: OFK Lugomir – Mladi Borac, Orlovi – Majdevo-Kupci, Kušiljevo – Vinogradar i Jedinstvo (M) – Župa. U ovom kolu slobodna je Sloga iz Despotovca.
U Zoni Istok kolo bez sudara vodećeg kvarteta. Đerdap dočekuje OFK Zlot kao veliki favorit. U sličnoj ulozi je i Bor koji će ugostiti Lužnicu.
Najteži posao imaće zahuktali Balkanski, ali u Dimitrovgradu veruju da će seriju od 9 prolećnih pobeda nastaviti kao gosti i u duelu os OFK Knjazom.
U ostalim utakmica 26. kola se sastaju: OFK Slatina – Jedinstvo (Pirot), Hajduk Veljko – Tanasko Rajić, Rajko Mitić – Rtanj i Radnički – Brodoremont. U ovom kolu slobodan je Ozren.
Foto: FK Sloga Leskovac

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

U sredu vanredno kolo u sve 4 zone na Istoku

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE