Search
Close this search box.
1682107161971
VREME ČITANJA: 1 min

Porazi dve vodeće ekipe

Za vikend je odigrano 26. kolo Beogradske zone.
Dva vodeća tima su doživeli poraze. U derbiju kola trećeplasirani Šušnjar je pobedio na domaćem terenu ekipu GSP Polet Dorćol sa 2:1 i bodovno se izjednačio sa njim. Lider PKB je doživeo neočekivani poraz u Padisnkoj Skeli od ekipe Lešrana sa 2:1. Gosti su osvojili važne bodove u borbi za opstanak. Četiri kola pre kraja PKB ima 4 boda više od GSP Poleta i Šušnjara. Borba za plasman u viši rang dobila je novi zaplet.
U duelu dva tima visoko pozicionirana na tabeli OFK Žarkovo je neočekivano ubedljivo savladalo Barajevo sa 5:0. Na Lionu Hajduk i Lokomotiva iz Železnika su podelili bodove, bilo je 1:1. Boleč je na domaćem terenu pobedio Napredak iz Medoševca rezultatom 3:2. Izuzetno važna tri boda za domaći tim pošto su u teškoj situaciji na tabeli.
Zuce 2019 je opravdalo ulogu favorita i sa 2:1 pobedilo davno otpisani Kosmaj iz Ralje. Iznenađenje je napravila i Crvena zvezda iz MML pošto je na Seltersu u gostima pobedila OFK Mladenovac sa 3:2. Možda su ovo i ključni bodovi Zvezde u borbi za opstanak. Komgrap i Sremčica su igrali 0:0. Gosti su trenutno prvi ispod crte koja znači opstanak u ligi.
Naredno kolo se igra već u sredu.

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone