Search
Close this search box.
Dunav Stari Banovci
VREME ČITANJA: 2 min

Direktni okršaji za opstanak u 26. kolu VFL Jug

U okviru 26. kola Vojvođanske lige Sever nastavlja se izuzetno zanimljiva borba na svim frontovima, veoma neizvesna prvenstvena trka. Okršaj dna u Novoj Pazovi i na “Salajci”. GFK Sloven i Železničar iz Inđije u borbi za titulu.
GFK Sloven i Železničar će u direktnom duelu odlučivati ko će za korak bliže biti ostvarenju cilja i titule, a samim tim i promocije u viši rang. GFK Sloven je vezao dva trijumfa, ali su u poslednje vreme beležili nešto slabije partije, pa se ekipa “trgla” i odmeriće snage sa direktnim rivalom pa će se znati i dometi za ovu sezonu. Želeničar u seriji od sedam mečeva bez poraza.
U Novoj Pazovi se očekuje “žestoka” borba na “život ili smrt” obe ekipe u teškoj situaciji, Šajkaš 1908 u nešto povoljnijoj. Radnički posle katastrofalnih partija u poslednjih pet utakmica su se stabilizovali i zabeležili dva trijumfa, dva remija i poraz u prethodnom kolu. Šajkaš u padu forme, na poslednja četiri meča pala su tri poraza.
U “matine” terminu Slavija i Dunav igraju još jedan važan duel u borbi za opstanak. Nakon slabih partija Dunav se našao u situaciji da mora da trijumfuje i to na nezgodnom terenu Slavije koja je pritom i vezala dva uspeha.
Parovi 26. kola: Sloboda Donji Tovarnik – Indeks, GFK Sloven – Železničar Inđija, Radnički Nova Pazova – Šajkaš 1908, Sloga Temerin – Sloga Erdevik, Veternik – Donji Srem 2015 (subota), Slavija – Dunav, Jedinstvo Rumenka – Mladost Bački Jarak, Hajduk Divoš – Radnički Šid (nedelja). Svi mečevi u terminu od 17 časova, izuzev onog između Slavije i Dunava koji počinje u 10 časova.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”

VREME ČITANJA: 2 min

Direktni okršaji za opstanak u 26. kolu VFL Jug

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”