Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Početak raspleta, ili novi zaplet na Istoku

Pet kola pre kraja Srpske lige Istok i dalje je veliki broj nepoznanica kako u borbi za vrh, tako i u borbi za opstanak.
Vodeći tandem ovog vikenda očekuju različiti zadaci. Dubočica gostuje u Prokuplju gde ih čeka izuzetno motivisan domaćin. Topličanin zbog neizvesne situacije oko statusa Trayala još uvek nije u mirnoj zoni, pa se uz veliki broj navijača očekuje žestoka borba za svaku loptu.
Piroćance očekuju mnogo lakši posao u duelu sa davno otpisanim Car Konstantinom. U tim se posle probe u Emiratima vraća Adžibaba, a u Radničkom kalkulišu i sa kartonima pred gostovanje najteže gostovanje sledećeg vikenda u Popovcu.
Pravu dramu u borbu za opstanak na srpskoligaškom Istoku unosi neizvesnost oko statusa Trayala. Dunav dočekuje Pčinju u utakmici u kojoj pobedi donosi mirnu završnicu prvenstva, a remi nastavak borbe za opstanak.
OFK Brzi Brod ohrabren pobedom nad Jagodinom traži novo čudo. Rival veoma težak – Radnički u Svilajncu, ali tim iz niškog predgrađa više ne može da bira.
U sličnoj situaciji je i Vlasina koja sa imperativom pobede dočekuje sve bolje Meševo. Poraz nije opcija za domaćina koji se uzda i u navijače u jednoj od najvažnijih utakmica sezone.
U Pomoravlju ovog vikenda dva duela za fudbalske sladokusce. Jagodina dočekuje zahuktalti SFS Borac, dok je Jedinstvo u Parćainu domaćin Timočaninu.
Budućnost u Popovcu dočekuje Timok na krilima velikog boda osvojenog u gostima protiv Dubočice. Zaječarci dolaze u Popovac svesni da im jedino pobeda ostavlja teoretske šanse da izbore opstanak u Srpskoj ligi Istok.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok