Search
Close this search box.
1683576230821
VREME ČITANJA: 1 min

Komšijski derbi u Čačku, lider u Valjevu

 Ovog vikenda se igra 26. kolo Srpske lige ”Zapad”.
Sedam mečeva ovog kola je na programu u subotu, samo jedna u nedelju. Svi susreti biće odigrani u terminu od 16 časova i 30 minuta. Komšijski derbi, ujedno i derbi kola igra se u Čačku gde drugoplasirani Borac dočekuje Slogu iz Požege. Čačanima odgovara samo pobeda, dok će gosti igrati rasterećeno i pokušati da dođu do iznenađenja. Lider Smederevo ima teško gostovanje Budućnosti u Valjevu. Valjevci mogu da budu nezgodni kao domaćini, dok gostima igra jedino pobeda.
Trećeplasirani Fap će u Priboju ugostiti Slogu iz Bajine Bašte koja još nije prebrinula brige oko opstanka. U Kraljevu Sloga igra izuzetno važnu utakmicu u borbi za opstanak protiv Reala iz Podunavaca koji je trenutno u sigurnoj zoni. Poslednjeplasirana Budućnost u Arilju je domaćin Rađevcu iz Krupnja. Domaćine još samo teorija ostavlja u ligi, dok gosti još nisu sasvim sigurni oko opstanka.
Bodovi su veoma važni i Mačvi iz Bogatića na domaćem terenu protiv dobro pozicioniranog Takova iz Gornjeg Milanovca. Mladi radnik će ugostiti u Požarevcu ekipu OFK Mihajlovca. Gosti su u boljem položaju i mogu mnogo mirnije da odigraju u odnosu na svog domaćina.
Jedina utakmica u nedelju je duel u Ljubiću između Poleta i Tutina. Oba tima su u gornjoj polovini tabele i ovo bi mogao da bude meč za fudbalske sladokusce.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad