Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

MESO “SPUSTIO RAMPU” U ALEKSINCU: Napadač Pukovca je na koti od 18 golova u dosadašnjem toku sezone!

Odlična partija napadača koji je u prvom delu sezone nosio dres ekipe Orljane.

 

U okviru 24. kola  Zone Centar ekipa OFK Napretka 1929 iz Aleksinca ugostila je sastav Pukovca, prvi duel ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je glasio 1:1.
Sastav Napretka je u ovaj duel ušao sa 34 osvojena boda što je bilo dovoljno za četvrtu poziciju na tabeli, dok je ekipa Pukovca sa dva boda manje bila na deobi sedmog mesta u ligi.
Od prvog minuta na Gradskom stadionu u Aleksincu dosta bolje u utakmicu su ušli gostujući igrači.
Već u petom minutu Nemanja Marković, napadač Pukovca je postigao gol za rano vođstvo gostujućeg tima.
Samo sedam minuta kasnije popularni “Meso” je “sa kreča” uvećao prednost svog tima na 2:0.
I pored velikog broja šansi na obe strane, sledeći polazak sa centra viđen je posle pogotka u 34. minutu. Marković je “overio” svoj het-trik, 3:0.
Do kraja prvog dela igre, nakon nesporazuma gostujućeg odbrambenog igrača i golmana, Petar Spasić šalje loptu u mrežu, 3:1.
Razigrali su se domaći igrači posle desetominutnog odmora i posle samo pet minuta igre u drugom delu dolaze do novog gola. Mladi Uroš Lazić se najbolje snalazi posle kornera i šalje loptu u mrežu Pukovca, 3:2.
Sledeća promena rezultata je viđena opet posle gola u mrežu golmana gostiju, Mladena Mitića. Pogodak je postignut kao i prethodni, nakon prekida, a strelac je bio Ivan Stanković,3:3.
Strelac trećeg gola za domaće, Stanković je u 74. minutu dobio drugi žuti karton, odnosno crveni i krenuo je ranije put svlačionice od ostalih učesnika ovog meča.
Samo dva minuta kasnije, brojčanu nadmoć koriste gosti i preko Markovića vraćaju prednost na svoju stranu, 4:3.
Pokušavali su domaći da dođu do novog izjednačenja, nizali su se napadi na polovini gostiju, što je ostavljalo dosta prostora za kontra napade.
U 87. minutu posle školske brze promene poseda i prenosa lopte na polovini protivnika, Stefan Stojanović postiže gol za konačnih 5:3.
Sa nova tri boda Pukovac je stigao do petog mesta na tabeli, dok je sastav iz Aleksinca sa jednim bodom manje na deobi šeste pozicije.
U sledećem kolu Pukovac dočekuje sastav Naša Krila iz Belotinca, dok ekipa Napretka gostuje u Svrljigu istoimenom timu.
Foto:FK Pukovac
Izvor:republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Zone centar