Search
Close this search box.
1683569387448
VREME ČITANJA: 1 min

Kostolac prija Smederevu

Za vikend su odigrane utakmice 25. kola Srpske lige „Zapad“.
Derbi je odigran u Kostolcu gde je Smederevo bilo domaćin Fapu iz Priboja. Duel lidera i trećeplasirane ekipe na tabeli zasluženo je pripao domaćem sastavu sa ubedljivih 3:0. Meč je obeležio prvi strelac lige Miloš Zličić koji je sa dve asistencije najzaslužniji za pobedu Smederevaca. Drugoplasirani Borac iz Čačka je na teškom gostovanju u Bajinoj Bašti pobedio Slogu sa 2:1 uz dva gola beka Veljka Mijailovića. Pet kola pre kraja Smederevo i dalje ima bod viška u odnosu na Čačane.
U Krupnju nije bilo golova, pa ni pobednika. Rađevac i Polet iz Ljubića su igrali 0:0. Istim rezultatom je završena i u utakmica u Podunavcima između domaćeg Reala i Budućnosti iz Valjeva. OFK Mihajlovac je sa 1:0 golom u nadohnadi vremena pobedio ekipu Budućnosti iz Arilja.
Sloga je u Požegi sa 2:0 pobedila Mačvu iz Bogatića i učvrstila se u vrhu tabele. Tutin je bio siguran na domaćem terenu pošto je sa 2:0 pobedio Slogu iz Kraljeva. Još jedan rezultat od 2:0 i pobeda domaćina. Takovo je u Gornjem Milanovcu savladalo ekipu Mladog radnika iz Požarevca.
Liga ulazi u samu završnicu, videćemo ko će u viši rang, a ko u niži.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad