Search
Close this search box.
1683361349874
VREME ČITANJA: 1 min

Omladinac pred promocijom

Zapadno-Moravska zona bi danas mogla da dobije prvaka.
Na programu su mečevi 21. kola ove zone. Prva utakmica je več odigrana u petak kada je Sevojno na domaćem terenu pobedilo Zlatar iz Nove Varoši sa 3:1. Sve ostale utakmice se igraju u nedelju sa početkom od 16:30.
Prvoplasirani Omladinac iz Zablaća na svom terenu dočekuje Crnokosu iz Kosjerića. Ukoliko domaći tim zabeleži pobedu i teoretski će obezbediti ulazak u Srpsku ligu pet kola pre kraja takmičenja. Polet je u Trbušanima favorit protiv ekipe Kej iz Čačka. Gosti su u jako teškoj situaciji. U Prilipcu Lazarica igra protiv ekipe Savinca iz Visibabe. Bodovi su mnogo potrebniji domaćinu. Derbi kola je u Čačku gde će Sloboda ugostiti Jedinstvo Puteve iz Užica. To je duel treće i četrvtoplasirane ekipe na tabeli.
Derbi začelja je u Trnavi, gde domaći Spartak igra protiv poslednjeg Jasena iz Brodareva. Kako god se utakmica završi obe ekipe će teško izboriti opstanak u ovom rangu. U Konjevićima igraju Jedinstvo i Polimlje iz Prijepolja. Meč dva tima jedno pored drugog na tabeli, sa istim brojem osvojenih bodova.
Foto: FK Omladinac Zablaće

Možda vas zanima

TABELA Zapadno Moravske Zone