Search
Close this search box.
344495303_186863320961761_9003568609457111833_n
VREME ČITANJA: 1 min

Lider protiv fenjeraša u Vojvođanskoj ligi Istok

Nastavlja se prvenstvo i u Vojvođanskoj ligi Istok, a na programu je 25. kolo. Svi mečevi igraju se u terminu od 16 i 30 časova.
Lider prvenstva OFK Kikinda na svom “Gradskom stadionu” u Kikindi dočekaće fenjeraša Jedinstvo Stević iz Kačareva. Mnogo važan duel za oba tima.
Domaćin u nizu od četiri pobede ima obezbeđeno lidersko mesto do 27. kola, a pobeda u ovom meču kao velikog favorita i kiks Slobode i Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva, u Vlajkovcu odnosno  u Starčevu približio bi ih cilju za jedan korak. Jedinstvo je u prošlom kolu uhvatilo poslednji voz u borbi za opstanak.
U derbiju začelja snage će odmeriti Omladinac FAM i ŽAK iz Kikinde u Botošu. Omladinac u negativnom nizu, sa druge strane ŽAK u promenljivoj formi.
Proleter iz Banatskog Karlovca će dočekati u još jednom okršaju na dnu Mladost iz Omoljice u ključnom meču po oba tima. Begej posle poraza će ugostiti tim iz vrha Vojvodinu 1928 iz Perleza sa imperativom pobede.
Parovi 25. kola: Radnički Kovin – Polet Idvor, Jedinstvo Vlajkovac – Sloboda Novi Kozarci, OFK Kikinda – Jedinstvo Stević, Proleter Banatski Karlovac – Mladost Omoljica, Begej – Vojvodina 1928 (subota), Omladinac FAM – ŽAK Kikinda, Borac Starčevo – Jedinstvo Banatsko Karađorđevo, Crvena Zvezda Rusko Selo – Kozara (nedelja).

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”

VREME ČITANJA: 1 min

Lider protiv fenjeraša u Vojvođanskoj ligi Istok

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”