Search
Close this search box.
468336_image0_f
VREME ČITANJA: 1 min

VERNOST PREMA KLUBU: Kapiten Budućnosti proslavio jubilej u Surčinu!

Slobodan Lučić u “klubu 500”.
U okviru 25. kola Srpske lige Beograd ekipa Jedinstva iz Surčina ugostila je sastav Budućnosti iz Dobanovaca, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:0.
Pred početak meča u Surčinu održana je svečanost povodom jubelija kapitena Dobanovčana, Slobodana Lučića kome je ovo bila 500. utakmica u dresu matičnog kluba.
Grupna fotografija sa ekipom
Vredan jubilej vedete Dobanovčana nisu zaboravili ni ljudi u Budućnosti koji su mu preko komesara za bezbednost, Miroslava Petrovića darivali uramljenu fotografiju sa brojem odigranih mečeva za njegovu najomoljeniju ekipu, kao ni sportski prijatelji iz Jedinstva koji su dobanovačkom rekorderu po broju odigranih utakmica za isti tim simbolično poklonili buket cveća.
Lučić nije mogao da sakrije ni uzbuđenje ni zadovoljsto zbog ovog sportskog podviga po kome je sedmi na svetu, pa je uz osmeh samo kratko dobacio:
– Idem(o) dalje, moja Budućnost i ja, zajedno…
Utakmica u Surčinu završena je podelom bodova, u derbiju sredine tabele nije bilo golova. Jedinstvo i Budućnost, kao i pre ovog kola, nalaze se na deobi sedmo mesta na tabeli, ali ovoga puta sa po 34 osvojena boda.
U sledećem kolu u Dobanovce gostuje Teleoptik, dok ekipa Jedinstva ide na noge sastavu Studentskog Grada.
Izvor:republika.rs
Foto:Lična arhiva Slobodana Lučića

 

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 1 min

VERNOST PREMA KLUBU: Kapiten Budućnosti proslavio jubilej u Surčinu!

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE