Search
Close this search box.
340664009_3429570907362190_3172919850360105215_n
VREME ČITANJA: 2 min

Sa Štranda se vidi Prva liga

Iz kola u kolo Tekstilac sve jači i bolji. Trinaesta uzastopna pobeda za tim Milovana Pankova. Mladi sastav Kabela nije mogao ništa (3:1). Prva liga Srbije i titula za Tekstilac sve realniji ishod.
Ništa novo nije viđeno u okviru 24. kola Srpske lige Vojvodina, Tekstilac nastavlja sa pobedama, a ovog puta su nadigrali ekipu Kabela.
Stadion: FK Kabel, Novi Sad. Gledalaca: 100. Sudija: Dejan Petrović (Vršac). Žuti kartoni: Kokanović, Petrović, Drobnjak (Kabel). Šormaz, Zulfić (Tekstilac). Strelci: Paunović (Kabel). Đurić, Davidović i Vlaisavljević (Tekstilac).
KABEL: Toroman, Drobnjak, Petrović, Bogdanović, Paunović (Vujošević), Kokanović, Novaković (Lučić), Pavlica (Nijemčević), Popović, Kljajić (Milanov), Abadžija (Nović).
TEKSTILAC: Brać, Marjanović, Stanković (Plavšić), Davidović, Zulfić, Đurić (Nikolić), Luković, Veselinović, Zekić, Anđelković (Šiškov), Šormaz (Vlaisavljević).
Prvi pogodak na meču delo je Dejana Đurića koji pogađa glavom nakon centaršuta u 21. minutu utakmice. Da gosti ne odu sa golom prednosti na pauzu pobrinuo se Uroš Paunović. Lepa akcija gostiju nakon kornera i udarac sa oko 17 metara gde je golman Brać bio nemoćan.
Sa rezultatom 1:1 otišlo se na odmor. Dugo se čekalo na novi pogodak, a on je delo Ivana Davidovića koji je iskosa na individualni kvalitet rezantnim udarcem sa oko 20 metara pogodio rašlje za vođstvo u 75. minutu i tako najavio pobedu lidera.
U samom finišu utakmice rezervista Aleksandar Vlaisavljević je “dokrajčio” Kabel, gol je pao iz kontre, a Vlaisavljević se našao oči u oči sa Toromanom i izašao kao pobednik u tom duelu i postavio konačnih 3:1 i nova tri boda za Odžačane.
Tekstilac se učvrstio na liderskoj poziciji sa 11 bodova prednosti u odnosu na Borac iz Šajkaša, a ukupno 54 boda, dok je Kabel ostao na jedanaestoj poziciji sa 30 osvojenih bodova. U sledećem kolu Tekstilac dočekuje Tisu iz Adorjana, a ekipa Kabela će odmarati.

 

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Sa Štranda se vidi Prva liga

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina