Search
Close this search box.
340596637_3346224368965229_3656930570944186752_n
VREME ČITANJA: 2 min

Četiri tima imaju po dva predstavnika u timu kola SLV

Izabrana je najbolja postava 23. kola Srpske lige Vojvodina, a tu su se našli igrači sedam različitih ekipa.
Po dva predstavnika u timu kola imaju OFK Bačka, Tektilac, Naftagas i Tisa, dok po jednog igrača imaju Jedinstvo iz Stare Pozove, Prvi maj i Podunavac.
Po treći put u timu kola ovog proleća našao se golman OFK Bačke mladi Nikola Grčić koji je u pobedi svog tima od 3:1 bio siguran i tako u mnogome pomogao da njegov tim odnese sva tri boda u derbiju začelja protiv Stanišića.
Pored Grčića, treći put u timu kola ovog proleća našao se vrsni golgeter Tise iz Adorjana Jovan Mitrović kao i “bombarder” Naftagasa Miljan Milivojev. Po drugi put tu su Marko Bulat, fudbaler na poziciji štopera u Jeedinstvu iz Stare Pazove i Miloš Savanović, igrač sredine terena koji nosi dres Naftagasa iz Elemira.
Po prvi put u timu kola našli su se Mladen Veselinović levi bek lidera prvenstva kao i Irfan Zulfić, igrač sredine terena, koji je sjajnim pogotkom u finišu odlučio pobednika derbija u utakmici između Tektilca i Borca iz Šajkaša, meč koji je direktno uticao na to koji će se tim naći u Prvoj ligi Srbije.
Pored Bulata, mesto na poziciji štopera zauzeo je Vladimir Maksimović koji igra za Podunavac iz Belegiša tim koji je remizirao sa Omladincem iz Novih Banovaca. Tandem is Tise čine pomenuti Jovan Mitrović, kao i Nikola Pronek, desni bek koji se takođe našao među odabranima. Tisa je deklasirala brzi voz iz Pančeva u ovoj rundi, Dinamo 1945 je poklekao rezultatom 5:1.
U veznom redu tu su fudbaleri OFK Bačke Nemanja Trifunović, prvotimac Prvog Maja Srđan Cvetković, pomenuti Zulfić i Savanović. U napadu izabrani su centarfori Mitrović i Milivojev. Čestitamo fudbalerima koji su se našli u najboljih 11 u okviru 23. prvenstvenog kola srpskoligaškog karavana.

 

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Četiri tima imaju po dva predstavnika u timu kola SLV

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina