Search
Close this search box.
466462_343272671-1681375282377786-8586852108175658371-n_f
VREME ČITANJA: 1 min

Najbolji srpski teniser odigrao partiju malog fudbala! (FOTO)

Poseta koja je sigurno podigla atmosferu u redovima Brodarca pred meč na Karaburmi.
Tim Brodarca trenutno igra svoju šestu uzastopnu sezonu u Srpskoj ligi Beograd, trenutno se nalaze na deobi treće pozicije, na kojoj se nalazi i Zvezdara sa 37 osvojenih bodova. Lider na tabeli, Zemun je udaljen 14 bodova, dok je drugoplasirani OFK Beograd na prednosti od devet.
Kako prenosi portal Republika, juče se na terenima sportskog centra Brodarca pojavio specijalni gost. Najbolji srpski i svetski teniser, Novak Đoković je tokom poslepodneva odigrao partiju malog fudbala sa svojim prijateljima.
Tom prilikom je igračima fudbalskog kluba Brodarac dao dodatnu motivaciju za dalji rad. Ove sezone se ekipa nalazi na učinku od deset pobeda, sedam podela bodova i šest poraza
FOTO:FK Brodarac
 FOTO:FK Brodarac
FOTO:FK BRODARAC
FOTO: FK Brodarac
Najbolji srpski teniser je protekle nedelje učestvovao na turniru u Banja Luci gde je eliminisan u četvrtfinalu od svog sunarodnika, kasnije i osvajača turnira Dušana Lajovića.
Novak Đoković se trenutno nalazi u Beogradu, na turniru u Madridu koji počinje sutra neće učestvovati zbog povrede koja ga je mučila u prethodnom periodu.
Ekipa Brodarca sutra očekuje derbi meč na Karaburmi gde će ih ugostiti sastav OFK Beograda u okviru 24. kola Srpske lige Beograd. Prvi duel ova dva tima završen je minimalnom pobedom tadašnjeg gosta.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 1 min

Najbolji srpski teniser odigrao partiju malog fudbala! (FOTO)

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE