Search
Close this search box.
340819571_955403055649555_6844817069124116355_n
VREME ČITANJA: 2 min

OFK Bačka uspešnija od Stanišića

Utakmica 23. kola Srpske lige Vojvodina koja je odigrana u Bačkoj Palanci bila je važna za oba tima u daljoj borbi za opstanak, a posle ovog kola čini se da je OFK Bačka iz Bačke Palanke te brige prebrinula, na kraju 3:1 za domaći sastav.
Stadion: “Slavko Maletin – Vava”, Bačka Palanka. Gledalaca: 200. Sudija: Nikola Šćepanović (Kruščić). Žuti kartoni: Vukanović (OFK Bačka). Ivandekić, Lazić, Žiža (Stanišić). Strelci: Trifunović, Sremčević, Panjak (OFK Bačka). Lazić (Stanišić).
OFK BAČKA: Grčić, Jelić, Rakić (Stamatović), Bajić, Trifunović (Gagić), Ilić (Petković), Milenković (Vlajkov), Vukanović, Pantić, Mitić (Panjak), Sremčević.
STANIŠIĆ: Marković, Matić, Matijaš, Kulpinac, Stanić, Vemić, Žiža, Ivandekić, Radeta, Lazić, Đurđev (Rezić).
OFK Bačka se posle negativnog niza od tri poraza vratila na staze trijumfa i to manje ni više nad ekipom sa začelja Stanišićem. Bačka je stekla rano vođstvo, već u 3. minutu sastav Trive Ilića je poveo, Rakić je ubacio loptu sa desnog boka, a Trifunović ju je glavom sproveo u nebranjeni deo mreže. Ekipa Bačke nije stala i povukla se već je tražila gol više.
U 35. minutu stiže nagrada, štoper Sremčević nakon gužve u šesnaestercu gostiju, sjajnim šutem po zemlji smešta loptu u gol. Tim se rezultatom otišlo na poluvreme. U drugom delu neočekivan pogodak gostiju. Lazić je sa ivice kaznenog prostora šutirao po sred gola a lopta se od prečke odbila u gol.
U 69. minutu domaćin je postavio konačan rezultat. Milenković je ubacio loptu u kazneni prostor a Panjak loptu smestio iza leđa golmana Markovića.
Ovom pobedom OFK Bačka je uvećala dodatno šanse za opstanak i povećala prednost u odnosu na ugrožene ekipe Radnički iz Zrenjanina i Stanišića na trinaest odnosno jedanaest bodova prednosti. OFK Bačka i Stanišić su ostale 13. i 14. plasirane ekipe. Bačka je uvećala bodovni saldo na 22.
U sledećem kolu OFK Bačka putuje u Nove Banovce gde će igrati protiv Omladinca, dok ekipa Stanišića na svom terenu dočekuje Dinamo 1945 iz Pančeva.
Foto: OFK Bačka

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

OFK Bačka uspešnija od Stanišića

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina