Search
Close this search box.
1682282811469
VREME ČITANJA: 2 min

Indeks napravio iznenađenje

Indeks –  Hajduk (Divoš) 2:1
Stadion: FK Borac na Klisi, gledalaca: 200, strelci: 1:0 Radmilović 38.minut, 1:1 Galić 49.minut, 2:1 Marić 72.minut, sudija: Nemanja Despotović, pomoćnici: Zoran Rapoti i Nemanja Batalo, žuti kartoni: J. Gajić, Ilić (Indeks), Nađ (Hajduk).
Indeks: Buzadžija, David Rađenović, Kačavenda, Jovan Gajić, Borislav Gajić, Stojanović, Radmilović (Filip Rađenović), Ilić (Vuković), Ivelja, Marić (Belić), Klaić.
Hajduk: Trnić, Savić (Galić), Skopljak, Halilović (Rakić), Jević, Krmar, Nađ (Milenković), Tomić, Erak, andić (Krčmarević), Ignjić.
Dobra utakmica je danas odigrana u okviru 23. kola Vojbođanske lige ”Jug”. Indeks je iznenadio favorizovanog gosta iz Divoša. Početak je pripao ekipi Hajduka koja je u prvih 15 minuta propustila par izglednih prilika.
Pošto su uspeli da udju u egal utakmicu, domaći su stigli i do vođstva. U 38.minutu Indeks je krenuo u kontru, lopta je stigla do Radmilovića koji je sa ivice šesnaesterca šutirao neodbranjivo u mrežu gostiju 1:0. Ovim rezultatom se otišlo na odmor.
Vrlo brzo u nastavku Hajduk je izjednačio. Lopta je u 49.minutu pogodila jednog igrača ekipe iz Novog Sada u ruku. Sudija Despotović je pokazao na belu tačku. Ipak na asistenciju pomoćnika Batala presuđeno je da je igranje rukom ipak bilo van kaznenog prostora. Iskosa sa leve strane šutirao je Galić i kroz loše postavljen živi zid lopta je završila u mreži 1:1.
Domaći nisu pali posle primljenog pogotka. Uspeli su da se odbrane i da dočekaju novu priliku. Radmilović je uposlio Marića koji je iskosa sa leve strane sa desetak metara šutirao i pogodio suprotan ugao gola gostiju 2:1. Ekipa iz Divoša je probala da dođe do egala, ali je golman Indeksa Buzadžija u par navrata sjajno reagovao. Na kraju je ostalo Indeks 2, Hajduk 1.
Trener Novosađana Branisla Rosić je bio zadovoljan nakon pobede:
”Važna pobeda za nas protiv veoma dobre ekipe Hajduka. Sve pohvale za moju mladu ekipu iako smo bili oslabljeni neigranjem par važnih igrača”.
U narednom kolu Hajduk dočekuje Železničar iz Inđije, dok će Indeks u goste Radničkom u Novu Pazovu.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”