Search
Close this search box.
339244542_763710961925805_8972039237386758000_n
VREME ČITANJA: 2 min

Okršaj dva Jedinstva obeležiće 23. kolo VFL Istok

Pred nama su utakmice 23. kola Vojvođanske lige Istok. Većina mečeva se igra u subotu od 16 i 30 časova. Ovu rundu će obeležiti duel dva Jedinstva u Vlajkovcu i meč u Ruskom Selu.
Jedinstvo će u Vlajkovcu dočekati imenjaka iz Banatskog Karađorđeva biće to duel kola kao i onaj u Ruskom Selu gde će ekipa Crvene Zvezde ugostiti drugoplasiranu Slobodu iz Novih Kozaraca. Vlajkovčani su zabeležili neke sjajne partije ovog proleća vratili se u prethodnom kolu na staze trijumfa, dok su gosti u promenljivoj formi.
U Ruskom Selu poslastica kola, dolazi Sloboda iz Novih Kozaraca. Crvena Zvezda je petoplasirana ekipa i zaređala je tri meča bez pobede, od toga poraz i dva remija, dok je Sloboda povratila staru formu i pored remija zabeležila i dva vezana trijumfa.
Na začelju tabele situacija je jasna: svaki bod će značiti Mladosti iz Omoljice, Begeju, Omladincu FAM, ŽAK-u. Meč koji je od izuzetne važnosti za oba tima igra se u Banatskom Karlovcu gde će Proleter ugostiti “fenjeraša” iz Kačareva, ekipu Jedinstvo Stević koja je vezala tri neuspeha, dok domaćin igra u formi “klackalica”.
OFK Kikinda će imati “zicer” na domaćem terenu protiv Poleta. Teška gostovanja imaju Omladinac, ŽAK, Mladost, a u još jednom derbiju začelja Begej će ugostiti Kozaru, biće to duel u kom će obe ekipe tražiti nastavak pozitivnih rezultata.
Parovi 23. kola Vojvođanske lige Istok: Radnički Kovin – Omladinac FAM, Jedinstvo Vlajkovac – Jedinstvo Banatsko Karađorđevo, OFK Kikinda – Polet Idvor, Proleter Banatski Karlovac – Jedinstvo Stević, Begej Žitište – Kozara (subota), Borac Starčevo – ŽAK Kikinda, Crvena Zvezda Rusko Selo – Sloboda Novi Kozarci, Vojvodina 1928 – Mladost Omoljica (nedelja).

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”

VREME ČITANJA: 2 min

Okršaj dva Jedinstva obeležiće 23. kolo VFL Istok

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”