Search
Close this search box.
340518326_250179747372495_6948745739674640590_n
VREME ČITANJA: 2 min

Duel dve plavo-bele armije na “Vrbari”

Ovog vikenda je na programu 23. kolo Vojvođanske lige Sever. Polovina utakmica se igra u subotu, a druga polovina dan kasnije, mečevi počinju od 16 i 30 časova. U Subotici se očekuje napeta utakmica jer dolazi Čonopljanska Sloga.
Mladost iz Bačkog Petrovca igra na svojoj “Vrbari” i dočekaće davljenika iz Bačkog Gradišta, ekipi kojoj će svaki bod značiti za opstanak. Mladost ulazi relaksirano i bez pritiska za rezultatom, povratak na staze trijumfa se stavlja kao prevashodni cilj, a Vojvodina bi htela da nastavi sa odličnim rezultatima ovog proleća.
Žestoki okršaji očekuju se sutra i prekosutra na gotovo svim utakmicama, zbog važnosti oko opstanka nekih ekipa. Bačka 1901 kao šestoplasirana i jedno od najboljih ekipa ovog proleća ugostiće Čonopljansku Slogu koja ne zasotaje puno, ali ima bolji celokupni učinak i zauzima četvru poziciju. Očekuje se jedna bobrena utakmica.
Preporod uvek ima “naelektrisanu” atmosferu koji god učesnik lige da dolazi, a pogotovo ako se obe ekipe nalaze u situaciji kakvoj se nalaze i od čega će zavisiti celokupna sezona. Senta u boljoj formi, Preporod je u prošlom kolu doživeo fudbalski slom i katastrofu u svakom smislu. Bitne utakmice u borbi za “goli život” igraju OFK Mladost iz Apatina, Radnički 1918 iz Ratkova kao i Vojvodina iz Bačkog Gradišta.
“Derbi nad derbijima” će se igrati i u Bajmoku. Dve ekipe koje su prethodne sezone bile učesnici nižeg ranga – PFL Subotice, svi međusobni mečevi ovog tima bili su igrani sa dodatnim nabojem. Oba tima nemaju pravo na kockanje iako su daleko od zone ispadanja, ali svaki negativni nizovi bi mogli da utiču na sudbinu oba tima.
Parovi 23. kola Vojvođanske lige Sever: Bačka 1901 – Sloga, OFK Mladost Apatin – Bajša, Krila Krajine – Bratstvo 2019, Radnički 1918 Ratkovo – OFK Vrbas (subota), Mladost Bački Petrovac – Vojvodina Bačko Gradište, Preporod – Senta, Radnički 1905 Bajmok – Obilić Zmajevo, Hercegovac – Mladost Turija (nedelja).

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

Duel dve plavo-bele armije na “Vrbari”

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”