Search
Close this search box.
339402544_613179357346348_3118739400025021633_n
VREME ČITANJA: 2 min

Tisa sa čak tri igrača u najboljoj postavi kola

Odigrano je i 22. kolo u Srpskoj ligi Vojvodina, a izabran je i najbolji tim u kolu za nama.
Tisa je odigrala odličnu partiju na svom terenu u Adorjanu visokim rezultatom od 4:1 porazila Bačkopalanačku ekipu OFK Bačke,  na tom meču trijumf ekipi sa Severa pokrajine trijumf su doneli Luka Kostić, fudbaler sredine terena koji je postigao dva pogotka, kao i njegov saigrač Jovan Mitrović koji igra na poziciji centarfora koji se proslavio takođe sa dva pogotka, a na ovom meču istakao se i golman domaćih Vojin Stajković koji je odbranio situaciju jedan na jedan što će se ispostaviti kasnije kao ključan detalj u pobedi.
Borac iz Šajkaša je nagrađen za pobedu u derbiju kola nad Elemirskim Naftagasom, rezultat na tom meču bio je 3:1 u korist domaćina. Najzapaženiju ulogu u timu imao je igrač na poziciji štopera Vlado Topić, kao i vrsni golgeter tima iz Šajkaša Strahinja Krstevski koji je sa dva pogotka rešio pitanje pobednika.
Prvi maj iz Rume je nadigrao “fenjeraša”, ekipu Radničkog u Zrenjaninu rezultatom 3:1. Odbrambeni tandem Marko Kojić (štoper) i Jovan Bobar (desni bek) odabrani su u tim kola. Kojić je dva puta bio precizan sa “bele tačke”. Miloš Popović igrač Kabela iz Novog Sada postigao je pogodak u pobedi njegovog tima nad Dinamom 1945 (3:0).
Aleksandar Misić igrač Omladinca je odabran kao levi bek, a njegov tim je prosuo trijumf u Belegišu protiv Podunavca (2:2). Filip Pađen izabran je kao vezni igrač Jedinstva iz Stare Pazove, postigao je dva pogotka i tako trasirao put ka trijumfu u Stanišiću.
Tekstilac je dominantnom igrom i rezultatom u Kuli ostao na liderskoj poziciji, za pobedu od ubedljivih 4:0 zaslužan je strelac het-trika i najbolji strelac lige Stefan Šavija. Ovo je treći put da je Šavija izabran u tim kola ovog proleća, pa on i njegov saigrač Ivan Davidović za sada vode kolo, Mitrović, Kostić i Kojić su izabrani po drugi put u ovoj polusezoni u tim kola. Čestitamo svim igračima na prikazanim partijama.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Tisa sa čak tri igrača u najboljoj postavi kola

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina