Search
Close this search box.
1682005699427
VREME ČITANJA: 1 min

Igrači iz 10 ekipa u timu kola

Izabran je idealni tim 22. kola Srpske lige “Beograd”.
Fudbaleri iz čak 10 klubova su našli svoje mesto u ovom timu. Jedina ekipa sa 2 igrača je Sinđelić. Popularni ”Orlići” su na svom terenu savladali Zvezdaru sa 1:0. Strelac gola bio je mladi vezista Gavrilo Civrić, dok je na golu stajao sjajni Nemanja Novaković.
BASK i Teleoptik su igrali 2:2, Kapiten domaćina Miloš Karišik je odlično komandovao odbranom i bio asistent kod drugog gola BASK-a, dok je desno krilo Đorđe Petrović postigao oba gola za Teleoptik. Lider Zemun je teškom mukom pobedio Radnički iz Obrenovca sa 2:! Uz jedan pogodak beka Nikole Božića. Kod nas je ovog puta na desnoj strani.
Budućnost je u Dobanovcima pobedila Borac iz Lazarevca sa 2:1 uz jedan pogodak napadača Aleksndra Križana.  Prva iskra je u Borči bila bolja od domaćeg BSK-a sa 1:0. Jedini strelac na meču je napadač gostiju Nikola Rakić. Dimitrije Tabaković je bio dvostruki strelac za Brodarac u pobedi njegove ekipe nad Studentskim gradom od 2:1. Odlični štoper Studentskog grada Luka Kožović je bio strelac gola za svoj tim i uprkos porazu njegove ekipe našao se u timu kola.
OFK Beograd je bio siguran protiv Ušća na Omladinskom stadionu. Slavio je pobedu od 2:0, uz jedan gol Tomislava Todorovića. U našem timu je na levom beku, mada je njegova primarna pozicija ofanzivnija. U Surčinu Jedinstvo je minimalcem od 1:0 pobedilo Torlak. Pogodak vredan tri boda je delo veziste Nikole Donevskog.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 1 min

Igrači iz 10 ekipa u timu kola

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE