Search
Close this search box.
1681934646390
VREME ČITANJA: 2 min

Smederevo 7 od 7

Mladi radnik – Smederevo 0:1
Stadion: Gradski stadion u Požarevcu, gledalaca: 500, strelac: 0:1 Janković 34.minut, sudija: Nikola Vujović, pomoćnici: Ranko Stojanović i Vladimir Veselinović, žuti kartoni: N. Đorđrvić, Miladinović, Luka, I. Đorđević (Mladi radnik), Jovanović , Blagojević (Smederevo).
Mladi radnik: Amidžić, Lazar Đorđević, Dragićević, Nikola Đorđević, Stanić, Anđelović, Obretković, Stanisavljević (Dimitrijević), Tasić, Miladinović (Ilija Đorđević), Luka.
Smederevo: Kaličanin, Kostić, Stojković, Zličić, Šević (Marković), Panić, Jovanović (Filipović), Vladimir Ilić (Blagojević), Bojić, Filip Ilić, Janković.
Smederevo je zabeležilo još jednu pobedu, verovali ili ne sedmu u nastavku prvenstva iz isto toliko utakmica. U komšijskom derbiju lider je minimalcem stigao do tri nova boda.
Trenutak odluke se odigrao u 34.minutu. Posle auta za goste, težište igre je prebačeno na drugu stranu. Zličić je proigrao beka Ilića, ovaj je uposlo Jankovića koji je na prvoj stativi poslao loptu u mrežu 0:1. To je bio rezultat prvog poluvremena, a kasnije se i ispostavilo konačan rezultat utakmice.
Jedan od najboljih igrača Smedereva i prvi strelac lige Miloš Zličić govori:
”Teško gostovanje, imali smo dosta prilika koje smo trebali da iskoristimo kako bi ušli u mirniju završnicu utakmice. Najbitnije da smo nastavili niz sjajnih rezultata i uzeli 3 boda. Nastavljamo u istom ritmu kako bi otišli u Čačak u dobroj formi i pokušali da slomimo konkurente za ulazak u Prvu ligu”.
U narednom 23. kolu Smederevo dočekuje Mačvu iz Bogatića , dok Mladi radnik gostuje Slogi u Bajinoj Bašti.
Foto: FK Mladi radnik

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad