Search
Close this search box.
1679865808099
VREME ČITANJA: 1 min

Vanredna sreda na Zapadu

Sreda je rezervisana za vanredno 22. kolo Srpske lige „Zapad“.
Sve utakmice se igraju u standardnom terminu od 16 časova. U Ljubiću će Polet ugostiti veoma dobru ekipu Budućnosti iz Valjeva. Oba tima sa dobrim raspoloženjem dočekuju utakmicu jer su i jedna i druga ekipa u prethodnom kolu zabeležile pobede. Fap u Priboju nakon prvog prolećnog porza u prošlom kolu u Valjevu je domaćin i veliki favorit protiv Sloge iz Kraljeva. Mladi radnik će u komšijskom derbiju u Požarevcu ugostiti lidera Smederevo. Smederevo je jedina ekipa sa maksimalnim učinkom u nastavku prvenstva.
U Čačku se sastaju Borac i Tutin. Tim iz grada na Moravi je pod imperativom pobede. Derbi začelja je u Arilju gde igraju domaća Budućnost i Sloga iz Bajine Bašte. Pobeda je potrebna obema ekipama. Mačva u Bogatiću osokoljena sa dva uzastopna remija dočekuje zahuktali Real iz Podunavaca koji ima tri uzastopne pobede.
OFK Mihajlovac i Takovo igraju meč gde je moguć svaki znak kladioničarskom rečnikom govoreći. Rađevac u Krupnju je domaćin Slogi iz Požege. Oba tima su u prošlom kolu zabeležili pobede.
Očekuju nas zanimljive utakmice u jedinom vanrednom kolu ovog proleća.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad