Search
Close this search box.
329600778_2144536555741789_2477566830514083141_n
VREME ČITANJA: 1 min

Poslastica kola u Banatskom Karađorđevu

Tri meča se igraju u nedelju na Vaskrs, ostali mečevi 22. kola Vojvođanske lige Istok igraju se sutra. Početak svih mečeva je zakazan za 16 i 30 časova.
Jedinstvo će ugostiti lidera OFK Kikindu. Biće to direktan duel u Banatskom Karađorđevu u borbi za vrh tabele. Kikinda poljuljanog samopouzdanja, pogotovo na gostujućim terenima i svaka nova pobeda bi bila zlata vredna. Jedinstvo posle reklo bi se “kiksa” u Ruskom Selu naspram ambicija ove sezone dočekuje lidera i mogli bi da im skinu počasti koje su imali Kikinđani imali dosad.
Zanimljiv duel se igra i u Starčevu gde šestoplasirani Borac dočekuje tim ispod njih na tabeli Kovinski Radnički. Iako na šest bodova prednosti ovo može biti prekretnica za obe ekipe. Borac i dalje u odličnoj formi uprkos samo jednom porazu i to jedinom prolećnom. Radnički igra dosta promenljivo.
U borbi za opstanak izdvajaju se dva duela. Kikindski ŽAK dočekuje Mladost iz Omoljice, Jedinstvo Stević dočekuje OFK Begej. Jedini od ovih timova OFK Begej u katastrofalnom nizu, Kačarevci su vezali dva neuspeha kao fenjeraš lige, a Mladost je poražena u prethodnoj rundi, dok je ŽAK trijumfovao na tri od prethodna četiri meča.
Parovi 22. kola: Kozara – Vojvodina 1928, Jedinstvo Stević – OFK Begej, Sloboda (NK) – Proleter, Polet (I) – Crvena Zvezda (RS), Jedinstvo (BK) – OFK Kikinda (subota), ŽAK – Mladost (O), Omladinac FAM – Jedinstvo (V), Borac (S) – Radnički (K) (nedelja).
Foto: OFK Kikinda

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”

VREME ČITANJA: 1 min

Poslastica kola u Banatskom Karađorđevu

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”