Search
Close this search box.
MerkurXtip sa terena - Radnicki Ratkovo - mSport
VREME ČITANJA: 1 min

MerkurXtip „SA TERENA“

U sklopu promocije „pravog“ fudbala, MerkurXtip vam donosi emisiju kratkog formata pod nazivom „Sa terena“, koja će, putujući po Srbiji, predstavljati klubove iz nižih liga. Naš Marko Grbić neprestano šparta Srbijom i prikazuje pravo lice „malih“ klubova koji mogu da ponesu ime i veliki zbog predanog rada i borbe sa problemima koje nosi svakodnevno funkcionisanje.
Iz epizode u epizodu imamo priliku da se upoznamo sa nosiocima esencije fudbalske igre u našoj zemlji, a 27. epizoda donesi priču o Fudbalskom klubu Radnički iz Ratkova, klubu koji se ove sezone takmiči u Vojvođanskoj ligi – grupa Sever. Kao novi ligaš, prevashodni cilj je opstanak i stabilizacija u ovom rangu, a veoma je blizu da ispuni cilj jer je bliži sredini tabele nego opasnoj zoni ispadanja.
O još jednom lepom lokalnom projektu pričali su sa sekretarom kluba Šandorom Berešom koji nas je uputio u situaciju u klubu od njegovog osnivanja 1918. godine pa do danas, o mlađim kategorijama, ali i planovima za budućnost.
Infrastruktura kluba, odnosno Sportskog društva, je sasvim pristojna za rang u kom se takmiči Radnički, a čućete i odakle finansije za svakodnevno funkcionisanje, ali i ko je najveći rival iz okoline s kim su mečevi uvek puni naboja i rivaliteta.
Do neke nove priče, budite sa MerkurXtip-om NA TERENU i upoznajte pravi srpski fudbal!

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 1 min

MerkurXtip „SA TERENA“

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”