Search
Close this search box.
1681200664633
VREME ČITANJA: 1 min

Torlak ostao bez trenera

FK Torlak iz Kumodraža od juče je bez šefa struke.
Enes Malići i Torlak su sporazumno prekinuli saradnju. Lošiji rezultati u drugom delu sezone gde je zabeležena 1 pobeda i čak 5 poraza doveli su do toga da dođe do prekida saradnje. Torlak je u prolećnom delu sezone imao puno problema sa povredama, što je uslovilo i sigurno neke neplanirane poraze.
Prvi deo takmičenja Torlak je odlično odigrao, pa je jedno vreme bio i vodeći na tabeli SLB. Ipak kako je vreme odmicalo problemi sa povredama i kraći igrački fond su uslovili i pad na tabeli.
Trener Enes Malići je posle utakmice sa Budućnosti iz Dobanovaca ponudio ostavku, ali je ipak ostao na klupi. Ipak poraz od Zemuna je doveo da nakon razgovora sa rukovodstvom kluba dođe do sporazumnog prekida saradnje. Ostaće zabeleženo da je Torlak sa Enesom Malićijem ušao u Srpsku ligu „Beorad“ i da je u ovom stepenu takmičenja pružao više nego dobre partije.
Pred upravom kluba je zadatak da što pre nađu novog trenera pošto je prvenstvo u punom jeku. Sa druge strane Enes Malići je najavio malo duži odmor, ali trenerski posao je takav da se nikad ne zna.
Foto: FK Torlak

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 1 min

Torlak ostao bez trenera

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE