Search
Close this search box.
1681198930989
VREME ČITANJA: 1 min

PKB-u samo bod u gostima

Odigrani su mečevi 20. kola Beogradske zone.
Na nezgodnom gostovanju ekipi Zuce 2019 lider PKB iz Padinske Skele je stigao samo do boda pošto je odigrao nerešeno 1:1. Prvi pratilac GSP Polet Dorćol je u pravoj goleadi slavio u gostima kod Komgrapa sa 3:2 i ponovo je razlika između prve dve ekipe samo dva boda. Trećeplasirani Šušnjar nastavlja sa dobrim igrama. Pobedio je na domaćem terenu Hajduk sa Liona 3:2 i ostao u trci sa vodećim dvojcem za jedno od prva dva mesta koja vode u Srpsku ligu „Beograd“.
U jednom od derbija kola na Seltersu OFK Mladenovac je poražen od Barajeva sa 1:0 i sada su ove dve ekipe zamenile mesta na tabeli. Napredak je u Medoševcu bio siguran protiv poslednjeplasirane Ralje iz Kosmaja. Rezultat je bio 3:1 za domaćina. Derbi začelja pripao je Lokomotivi iz Železnika. U gostima je pobeđena Sremčica minimalcem 1:0.
Duel dve ekipe iz donjeg doma nije imao pobednika. Crvena zvezda iz MML i Leštane su podelili bodove, uz po jedan postignut pogodak. Boleč koji se takođe nalazi u opasnoj zoni poražen je kod kuće od odlične ekipe OFK Žarkovo sa 4:1.
U ovm kolu je postignuto 25 golova, što je prosek nešto više od 3 pogotka po meču. Kako dolazi lepo vreme i kako se ekipe uigravaju izgleda da se i efikasnost polako vraća na jesenji nivo.
Foto:  FK PKB

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone