Search
Close this search box.
1680971857209
VREME ČITANJA: 1 min

Romantičarima samo bod u Zemunelu

Posle 21. kola Srpske lige „Beograd“ Zemun povećao prednost na tabeli.
U jednom od derbija kola u Zemunu Teleoptik je hrabrom igrom uzeo bod jednom do favorita za ulazak u Prvu ligu. Teleoptik i OFK Beograd su igrali nerešeno 1:1, uz utisak da je domaćin ipak bio bliži pobedi. Lider Zemun je nakon preokreta savladao Torlak u gostima sa 2:1 i povećao prednost u odnosu na Romanatičare na pet bodova.
Sinđelić je u Lazarevcu zabeležio važnu pobedu protiv Borca rezultatom 2:1 i ostavio domaćina na poslednjem mestu. Brodarac i Jedinstvo iz Saurčina su igrali bez golova 0:0. Obe ekipe su u sigurnoj zoni pa im osvojen bod ne kvari mnogo planove.
Radnički je u Obrenovcu ubedljivo pobedio Budućnost iz Dobanovaca sa 3:0 i pokazao da se neće lako predati u borbi za opstanak. U Bariču Prva iskra je nastavila sa lošim partijama ovog proleća. Studentski grad je slavio u gostima sa 2:1.
Fenomenalnim pogotkom Leontija Vasića Ušće je bilo bolje od BSK-a iz Borče minimalnim rezultatom 1:0. Zvezdara i BASK su u poslednjoj utakmici kola podelili bodove. Oba tima su postigla po jedan gol.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 1 min

Romantičarima samo bod u Zemunelu

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE