Search
Close this search box.
1681077069762
VREME ČITANJA: 2 min

Podela bodova na Bulbulderu

Zvezdara – BASK TEK  1:1
Stadion: FK Polet Zvezdara, gledalaca: 200, strelci: 1:0 Đorđević 41.minut (11m), 1:1 Andrić 90+1.minut,  sudija: Uroš Bakić, pomoćnici: Marijana Rajović i Branislav Pjevović, žuti kartoni: S. Milanović, Janković, Đorđević (Zvezdara), Jovanović, Andić, Gavrilović, Stojanović (BASK), crveni karton: Andić (BASK).
Zvezdara: Manojlović, Zvizdić, Rak, Nikola Milanović (Sarić), Milićević, Stefan Milanović, Gusnić, Vuković (Dragojlović), Janković, Đorđević, Todorović.
BASK: Knežević, Bjelanović (Avramović), Karišik, Jovanović (Novitović), Andić, Gavrilović, Pavlović, Đokić (Rašković), Radlovački (Andrić), Šalipur (Stojanović), Lukić.
Derbi meč ovog kola odigran je na Bulbulderu. U prvom poluvremenu gledali smo uglavnom izjednačenu igru uz blagu prednost domaćina. Igrao se 31.minut kada je napadač Zvezdare Vuković imao 1 na 1 sa golmanom gostiju Kneževićem koji je izašao kao pobednik iz tog duela. U 41.minutu Đorđević i Rak su razmenili par pasova, levi bek domaćih Rak je ušao u kazneni prostor gde je oborio Bjelanović. Siguran sa 11 metara bio je Đorđević 1:0. Ovim rezultatom se otišlo na odmor.
Nastavak je doneo sličnu igru. Domaćin je bio nešto agresivniji, imao je par prilika preko Đorđevića, ali nisu realizovane. Od 65.minuta Andić je dobio drugi žuti karton, tj crveni pa su gosti ostali sa igračem manje. U nadohnadi vremena golman BASK-a Knežević je ispucao loptu, stvorila se gužva pred golom domaćina, a tamo se najbolje snašao Andrić i sa 5 metara poslao loptu u mrežu 1:1.
Trener domaćina Zdravko Kovačević je rekao:
”Jedna teška utakmica protiv dobrog protivnika. Bili smo bolji, ali nismo iskoristili neke naše šanse i zato smo na kraju kažnjeni”.
Naredno 22. kolo se igra sledećeg vikenda. BASK dočekuje Teleoptik, dok Zvezdara gostuje Sinđeliću.
Foto: H.D.V.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Podela bodova na Bulbulderu

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE