Search
Close this search box.
Borac - Radnički mSport
VREME ČITANJA: 2 min

SFS Borac (Paraćin) – Radnički (Pirot) (nedelja, 9. april, 11:00)

Direktan prenos derbija Srpske lige – grupa Istok, samo na Xtip Stream-u!
Radnički iz Pirota je vezao tri pobede i drži prednost od tri boda na vrhu tabele u odnosu na najbližeg pratioca Dubočicu. Ova dva tima napravila su veliki jaz od ostatka lige i lider trenutno ima čak 10 bodova više od trećeplasirane Budućnosti iz Popovca.
Sve je manje mesta gde bi vodeći Piroćanci mogli da se „okliznu“ i potencijalno učine borbu za viši rang mnogo zanimljivijom, ali predstojeće gostovanje u Paraćinu neće biti lako. Borac je jedan od najneugodnijih timova na domaćem terenu i zato je potrebna puna spremnost Radničkog da dođe do pobede i nastavi dobar niz. Iako su možda Paraćinci izgubili šanse za borbu za vrh, pobediti lidera i pomrsiti mu planove je uvek izazov više.
Iako po tradiciji Radnički redovno dobija Borac, u prvom delu sezone bilo je samo 1:0 za domaćina u Pirotu pa je i to dovoljan razlog da ispratimo ovaj zanimljiv duel četvrtog i prvog na tabeli Srpske lige – grupa Istok.
U nedelju, 9. aprila od 11:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na YouTube kanalu MerkurXtip-a pratite susret Srpske lige – grupa Istok, između SFS Borca iz Paraćina i Radničkog iz Pirota.
Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.
Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.
Vaš MerkurXtip, uvek blizu!

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

SFS Borac (Paraćin) – Radnički (Pirot) (nedelja, 9. april, 11:00)

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE