Search
Close this search box.
Teleoptik - OFK mSport
VREME ČITANJA: 2 min

Teleoptik (Zemun) – OFK Beograd (subota, 8. april, 11:00)

Meč 21. kola Srpske lige – grupa Beograd, samo na Xtip Stream-u!
U vrhu Srpske lige – grupa Beograd nema promena već neko vreme i odstojanje između vodećeg Zemuna i drugoplasiranog OFK Beograda je tri boda. Zemunci su u seriji od šest vezanih pobeda i drže odstojanje, a pored ovih timova, tu je još i Zvezdara sa minusom od tri boda za drugim i ima šanse da se do kraja bori za prvo mesto.
Dve vodeće ekipe su u sjajnoj formi jer pored Zemuna, i OFK Beograd ima aktivnu seriju od pet pobeda i svoje želje za plasmanom u Prvu ligu održavaće dokle god to bude moguće, a pokazali su romantičari da imaju kvalitet i da njihova nadanja nisu bez osnova.
U predstojećem 21. kolu gostuju u Zemunu, ali ekipi Teleoptika koji je na 6. mestu i želi povratak na neka od boljih mesta jer je prekinuo loš niz. Drugi deo sezone nije u znaku kluba iz „Zemunela“, ali ipak je tim vredan poštovanja koji dobro igra na domaćem terenu.
U prvom delu sezone OFK Beograd je pobedio kod kuće sa 2:1, a poslednja dva meča ovih rivala u Zemunu završena su 1:1.
U subotu, 8. april od 11:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Srpske lige – grupa Beograd, između Teleoptika i OFK Beograda.
Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.
Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.
MerkurXtip, uvek blizu!

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Teleoptik (Zemun) – OFK Beograd (subota, 8. april, 11:00)

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE