Search
Close this search box.
1680865860393
VREME ČITANJA: 1 min

Rađevac dočekuje lidera

Za vikend se igraju utakmice 20. kola Srpske lige „Zapad“.
Pet mečeva se igra u subotu, dok su tri utakmice na programu u nedelju. Svih pet susreta u subotu se igra sa početkom 15:30. U Čačku Borac nakon poraza u derbiju od Fapa ima imperativ pobede nad ekipom Budućnosti iz Valjeva. Mačva u Bogatiću u derbiju začelja sa Slogom iz Kraljeva pobedom želi da uhvati priključak sa ostalim ekipama u borbi za opstanak.
Požarevački Mladi radnik dočekuje Tutin. Gosti su bolje plasirani, ali ovde je domaćinu pobeda ipak potrebnija. Budućnosz iz Arilja koja je u dobrom ritmu, ali u opasnoj zoni ugostiće nešto bolje plasirani Real iz Podunavaca. Takovo je u poslednja tri meča osvojilo samo bod, pa sad samo pobeda dolazi u obzir. U Gornji Milanovac stiže Sloga iz Požege bodovno i rezultatski totalno rasterećena.
Dve od tri vodeće ekipe igraju u nedelju. Već od 11 časova u Ljubiću Polet se sastaje sa Fapom iz Priboja. Domaćin je nezgodan, ali u lošoj formi. Sa druge strane ekipa iz Priboja ima imperativ pobede zbog borbe za prvo mesto. Od 15:30 su još dve utakmice. U Mihajlovcu domaći OFK je domaćin Slogi iz Bajine Bašte. Očekuje se neizvesna i zanimljiva utakmica. Krupanj će biti mesto susreta domaćeg Rađevca i lidera Smedereva. U prvom delu sezone Smederevci su slavili na svom terenu. I jedni i drugu žele pobedu.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad